Ανεβαίνουν Ευαγόρας και ΑΣ Χάλκης!

4
evagoras katavia

Στην Α’ Κατηγορία θα αγωνίζονται τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Ευαγόρας και ο ΑΣ Χάλκης! Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του news12.gr, η ΕΠΣ Δωδεκανήσου προσανατολίζεται στο να κάνει δυο ομίλους των έντεκα ομάδων κάτι που σημαίνει ότι θα πρέπει να ανεβάσει άλλες δυο ομάδες για να συμπληρώσει τον απαιτούμενο αριθμό. Μετά τον Κολοσσό Κάστρου και το ΑΟ Βαθύ που είναι δεδομένο ότι θα ανέβουν, στην «μεγάλη» κατηγορία θα προβιβαστούν και ο 4ος και ο 5ος του ομίλου της Ρόδου του πρόσφατου πρωταθλήματος της Β’ Κατηγορίας που είναι οι προαναφερθέντες ομάδες. Όπως όλα δείχνουν, μετά το τέλος της κανονικής περιόδου του νέου πρωταθλήματος (22 αγωνιστικές), οι τρείς (ή μπορεί και οι τέσσερις) πρώτοι θα παίξουν στην δεύτερη φάση του πρωταθλήματος σε ακόμα έξι αγωνιστικές ούτως ώστε να αναδειχθεί ο πρωταθλητής. Ο ακριβής τρόπος διεξαγωγής του νέου πρωταθλήματος αναμένεται να ανακοινωθεί το αμέσως επόμενο διάστημα και ίσως μέχρι και το τέλος της εβδομάδας που διανύουμε.
Έγινε η συνεδρίαση
Στο μεταξύ, πραγματοποιήθηκε σήμερα η συνεδρίαση της προσωρινής διοίκησης της ΕΠΣ Δωδεκανήσου. Τα μέλη συγκροτήθηκαν σε σώμα ως εξής:
πρόεδρος: Κυριάκος Μεϊμάρης
α’ αντιπρόεδρος: Σάββας Καλαθενός
β’ αντιπρόεδρος: Τάσος Ψυλλάκης
γ’ αντιπρόεδρος: Μανώλης Κίνας
γραμματέας: Τσαμπίκος Τόππος
ταμίας: Μιχάλης Σαββάκης
Μέλη: Κάλλιστος Διακογεωργίου, Γιώργος Παυλίδης, Θεοδόσης Στεφανάκης και Κώστας Κωτικώστας
πρόεδρος επιτροπής πρωταθλήματος: Τσαμπίκος Τόππος
πρόεδρος πειθαρχικής: Μιχάλης Μάχλης
πρόεδρος ΤΟΔ: Τάσος Ψυλλάκης
Τεχνική επιτροπή: Σάββας Καλαθενός
Επιτροπή Καλλιέργειας: Μιχάλης Σαββάκης
Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτοπροτάθηκε για τη θέση του προέδρου ο Θεοδόσης Στεφανάκης αλλά μετά από ψηφοφορία (6 – 4) τη θέση πήρε ο Κυριάκος Μεϊμάρης. Ο κ. Στεφανάκης έθεσε τον εαυτό του διαθέσιμο και για τη θέση του αντιπροέδρου αλλά μετά από νέα ψηφοφορία σημειώθηκε το ίδιο αποτέλεσμα. Όλα τα μέλη της διοίκησης έδωσαν το παρών με μοναδική εξαίρεση τον Βάιο Γαμβρούδη.

4 ΣΧΟΛΙΑ