Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Ανεβαίνει βαθμολογικά ο ΑΕΡΑ

Ανεβαίνει βαθμολογικά ο ΑΕΡΑ

0
fasi_2
Dodekanisos
Μετά από ένα μέτριο παιχνίδι στο μεγαλύτερο του διάστημα που δεν είχε να προσφέρει και πολλές συγκινήσεις, ο ΑΕΡΑ νίκησε στο γήπεδο του με 2 – 1 τον Ηρακλή Μαριτσών και πρόσθεσε άλλους τρεις βαθμούς στο ενεργητικό του. Το παιχνίδι ειδικά στο πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ κακό με τους γηπεδούχους πάντως να έχουν την υπεροχή. Στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να μπουν πιο δυνατά όμως δέχθηκαν ένα δεύτερο τέρμα στο 64’ όπου εκεί ουσιαστικά τελείωσαν τα πάντα. Το μόνο που κατάφεραν οι παίκτες του Ηρακλή ήταν απλά να μειώσουν στις καθυστερήσεις.
Στο 24’ ο Στεργαλλάς από θέση τετ α τετ με πλασέ έκανε το 1 – 0 και στο 64’ ο Κατσιδώνης με διαγώνιο σουτ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του (2 – 0).
Στο 94’ ο Μαυρής που εκμεταλλεύτηκε κενό στην αντίπαλη άμυνα από πολύ κοντά με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 2 – 1.
Σημειώνεται ότι στο 94’ ο Τριχιάς με σουτ έστειλε τη μπάλα να χτυπήσει στο οριζόντιο δοκάρι.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Θωμάς Πατσιόπουλος και «βοηθοί» του ήταν οι Λάζαρος Δουλγέρης και Μιχάλης Ράδος.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΕΡΑ: Δαρζέντας, Λατσός, Καλογήρου, Κατσιδώνης, Κωστάκης, Ντικ, Λαουδίκος (75’ Γιακουμάκης), Γιαννακάκης (87’ Διακίδης), Τριχιάς, Στεργαλλάς, Κυριαζής (82’ Τζότζολης)
ΗΡΑΚΛΗΣ: Τσιροδήμος, Κουτσουμπάρης (46’ Μαυρής), Λορέντζος, Καρακώστας (60’ Χειμωνέττος), Παπακωνσταντής Κ., Τσούφιος, Βασιλώττος, Μπιλιάς (75’ Μακρής), Καρίκης, Τσαλώλης, Κρομμύδας
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments