Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Ανεβαίνει ο ΑΕΡΑ!

Ανεβαίνει ο ΑΕΡΑ!

0
aera aris fasi
Dodekanisos

Την δεύτερη συνεχόμενη νίκη του πέτυχε ο ΑΕΡΑ (μετά την εντός έδρας νίκη με Ποσειδώνα με 2-1) καθώς επικράτησε με 3-1 του Άρη Αρχαγγέλου εντός έδρας, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Α΄ Κατηγορίας Δωδεκανήσου. Δύο τέρματα πέτυχε ο Γαργάλης και ένα ο Φιλιππάκος, ενώ για τον Άρη μείωσε προσωρινά ο Γκίκας σε 2-1.
Στο ξεκίνημα οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά πετυχαίνοντας δύο γρήγορα γκολ στο πρώτο δεκάλεπτο, αιφνιδιάζοντας έτσι τους αντιπάλους του. Αρχικά στο 3΄ ο Φιλιππάκος μετά από ωραία κάθετη του Πλύγκου άνοιξε το σκορ και στο 7΄ ο Πλύγκος πάσαρε στον Γαργάλη με τον δεύτερο να πλασάρει εύστοχα από το ύψος του πέναλτι. Στη συνέχεια και μετά την είσοδο του Μάλλιου στον αγωνιστικό χώρο ο Αρης αναθάρρησε επιθετικά μειώνοντας σε 2-1 με το γκολ του Γκίκα στο 37΄, σκορ που δεν άλλαξε μέχρι το τέλος του πρώτου 45λέπτου.
Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν καλύτερα έχοντας την υπεροχή των κινήσεων ωστόσο υστερούσαν στα τελειώματα των φάσεων. Αποτέλεσμα ήταν ο ΑΕΡΑ το τελευταίο μισάωρο να ανεβάσει την απόδοσή του και να φτάσει στο 3-1 με την κεφαλιά του Γαργάλη ύστερα την ωραία σέντρα του εξαιρετικού σήμερα, Πλύγκου. Μέχρι και το φινάλε δεν διαφορροποιήθηκε κάτι με την ομάδα του Βαγγέλη Χοσάδα να πανηγυρίζει μια σημαντική νίκη. Να σημειωθεί ότι ο Άρης τελείωσε τον αγώνα με 10 ποδοσφαιριστές λόγω της αποβολής του Τσελεπίδη στο 67΄ με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
Από τους γηπεδούχους ξεχώρισαν οι Πλύγκος, Γαργάλης και Φιλιππάκος, από τον Άρη οι Γκίκας και Παρδαλός.
Το παιχνίδι διαιτήτευασε ο κ. Δουλγέρης (Καραγιάννης, Μπέκας)
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΕΡΑ: Καλανδράνης, Μαλλιάκας, Δανάς (80΄ Δραγάτης), Ροκάι, Παπαβασιλείου, Γιαννακάκης, Γαργάλης, Μπαράι, Στεφανής (87΄ Μίγγλης), Πλύγκος (70΄ Τρουμπούνας), Φιλιππάκος
ΑΡΗΣ: Φαρμακαλής, Κοτσίκος, Γιαννιού, Τσελεπίδης, Πατσιαούρας (61΄ Μπαϊρακτάρης), Συμεωνίδης, Παρδαλός, Γκίκας, Μαγιόγλου, Θοδωρή (34΄ Μάλλιος) (70΄ λ.τρ. Κουτσουμπάρης), Μαρκόπουλος

Παναγιώτης Κεπέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments