Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Άνετος ο Διγενής, 5 – 1 τη Δόξα Ψίνθου

Άνετος ο Διγενής, 5 – 1 τη Δόξα Ψίνθου

0
Dodekanisos

Άλλη μια νίκη που του δίνει το δικαίωμα να “πατήσει” στην 2η θέση της βαθμολογίας πέτυχε ο Διγενής Κοσκινού ο οποίος επικράτησε στο γήπεδο του της Δόξας Ψίνθου με 5 – 1. Οι παίκτες του Παναγιώτη Μπεκιάρη ήταν αυτοί που είχαν την υπεροχή και την πρωτοβουλία των κινήσεων, κάτι που φάνηκε καθόλη την διάρκεια της αναμέτρησης. Άνοιξαν το σκορ πολύ γρήγορα, μόλις στο 5′ με πλασέ του Πατσιαούρα (1 – 0) και έβαλαν και ένα ακόμα γκολ στο 15′ με τον Λυκοπάντη (2 – 0) αποκτώντας έτσι το σημαντικό προβάδισμα (2 – 0). Αν και οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο 22′ με προβολή του Πεταυράκη (2 – 1), η συνέχεια άνηκε και πάλι στους γηπεδούχους οι οποίοι στο 30′ έκαναν το 3 – 1 και πάλι με τον Πατσιαούρα. Στο 43′ έγινε το 4 – 1 με προβολή του Λόη και το τελικό 5 – 1 διαμόρφωσε ο Πελαρδής στο 75′.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Γιαννουκάς (Πλάτσης, Ροδίτης)

Οι συνθέσεις των ομάδων είναι οι ακόλουθες:
ΔΙΓΕΝΗΣ: Μανωλάγκας, Κώτης (60′ Σταματούλας), Μαριάς, Πατσιαούρας, Σταυλάς, Γιουλβανίδης, Μοσκιού (70′ Χατζηνικόλας), Πελαρδής, Λυκοπάντης (76′ Καντής), Πατσιαούρας (60’΄Μοσχής), Λόης (60′ Αναστασασάκης)
ΔΟΞΑ: Κοντογιωργάκης, Τσούλλος, Κυρίτσης, Φορτομάρης, Κουτρούλλης (70′ Καλόψυχος), Χ. Ορφανός, Σεμπίνης (70′ Συμιακός), Φτάκλας (81′ Μουχαρέμι), Πλύγκος (46′ Στεφανής), Κ. Καβουκλής, Πεταυράκης (87′ Ευθυμίου)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments