Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Άνετος και ωραίος ο Εθνικός

Άνετος και ωραίος ο Εθνικός

0
ethnikos arxipolis
Dodekanisos

Άνετη νίκη με σκορ 5 – 1 σε βάρος της Ασπίδας Απολακκιάς πέτυχε σήμερα στην Αρχίπολη ο τοπικός Εθνικός και πανηγύρισε έτσι την πρώτη του φετινή νίκη. Οι γηπεδούχοι έφθασαν δίκαια στην κατάκτηση των βαθμών της νίκης γιατί ήταν καλύτεροι από τον αντίπαλο τους. Φόρτσαραν όμως ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο διάστημα στο οποίο σημείωσαν και τα περισσότερα τους τέρματα.
Στο 31’ ο Καλούδης έκανε το 1 – 0 αλλά στο 39’ ο Χωρίτης με απευθείας φάουλ έκανε το 1 – 1. Στο 55’ ο Καλούδης και πάλι έκανε το 2 – 1 και στο 70’ ο Διακίδης με πέναλτι πέτυχε το 3 – 1. Στο 75’ ο Στεργιόπουλος ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4 – 1 και στο 80’ ο Μαρκόπουλος διαμόρφωσε το τελικό 5 – 1.
Διαιτήτευσε ο Μπερδεμπές (Σταυρούλιας, Σαρρής).
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΕΘΝΙΚΟΣ: Χατζηνικόλας, Τσακίρης (77’ Φιλίππου), Λυριστής, Διακίδης, Γιώργου, Μπαιρακτάρης, Παπανθίμου, Στεργιόπουλος (82’ Παναγιωτάς), Καλούδης, Μαρκόπουλος, Μπεγκάσι
ΑΣΠΙΔΑ: Κοντός, Σκουλούδης (80’ Ε. Γεροντής), Κούτρας, Χατζημιχαήλ, Ματθαίος, Ροδίτης (71’ Καστρενός), Κάκκαρης, Μύρτο, Φραγκάκης, Χωρίτης, Ραφτόπουλος (80’ Σ.Γ. Νάκκας)

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments