Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Άνετο πέρασμα του Άρη από την Κω

Άνετο πέρασμα του Άρη από την Κω

0
Dodekanisos

Άνετα πέρασε από την Κω ο Άρης Αρχαγγέλου ο οποίος επιβλήθηκε με 4 – 1 της ανεβασμένης το τελευταίο διάστημα ΑΕ Κω. Το παιχνίδι έγινε υπό βροχή και αυτό ήταν κάτι που δυσκόλευε τις κινήσεις των παικτών και των δυο ομάδων. Ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι έδειξαν να πατούν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και να επιβάλλουν τον δικό τους ρυθμό.

Στο 18’ ο Καλοπήτας από κοντά έκανε το 0 – 1 και στο 30’ ο Πομπού με πλασέ μέσα από την καρδιά της άμυνας των γηπεδούχων έκανε το 0 – 2. Στο 52’ και στο 59’ ο Μάλλιος με δυο δικά του τέρματα ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0 – 4. Το μόνο που κατάφερε να πετύχει στη συνέχεια η ΑΕ Κως ήταν να μειώσει το σκορ (1 – 4) με τον Κεφαλιανό λίγο πριν από το τέλος του αγώνα.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Δημαράκης (Αλέκος, Παγώνης)

Οι συνθέσεις των ομάδων είναι οι ακόλουθες:
Α.Ε ΚΩΣ: Γκούτογλου, Χιούσι, Κεφαλιανός Μ., Φούκης (46’ Τρικοίλης), Πόποτας, Παπανικολάου (60’ Κώστογλου), Ηλιάδης, Λαμάι (60’ Τογρού), Αρκούδας, Κουρζής (60’ Ζιώγας), Κεφαλιανός Γ.
ΑΡΗΣ: Βαρέλης, Δημουλάς, Δανάς, Καλοπήτας, Πομπού (67’ Μαγιόγλου), Δημητριάδης (62’ Θεοδωρής), Παπαοικονόμου (75’ Παρδαλός), Γκίκας, Μάλλιος, Χατζηλιόντας, Κρεκούκιας

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments