Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Άνετο πέρασμα από τη Λέρο

Άνετο πέρασμα από τη Λέρο

0
Dodekanisos


Χωρίς να συναντήσει ιδιαίτερες δυσκολίες, ο Άρης Αρχαγγέλου επικράτησε σήμερα με 3 – 1 στη Λέρο της τοπικής Αθλητικής Ένωσης και πρόσθεσε έτσι άλλους τρεις βαθμούς στο ενεργητικό του. Με το παιχνίδι αυτό άνοιξε η αυλαία της 17ης αγωνιστικής της Α’ Κατηγορίας. Οι παίκτες του Γιώργου Σάββενα «καθάρισαν» από το πρώτο ημίχρονο, διάστημα κατά το οποίο πέτυχαν και τα τρία τους τέρματα. Μόλις στο 2’ από πάσα του Γαίτάνου, ο Ευγενικός με διαγώνιο σουτ έκανε το 0 – 1 ενώ στο 28’ ο Κοντόγιαννος έκανε την πάσα στον ίδιο παίκτης και αυτός με πλασέ έκανε το 0 – 2. Στο 43’ ο Παπαοικονόμου με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή πέτυχε το 0 – 3. Το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι στην επανάληψη ήταν να μειώσουν το σκορ στο 77’ με απευθείας φάουλ του Φουντή.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Ωραιόπουλος (Αλέκος, Βουλγαράκης) ο οποίος στις καθυστερήσεις απέβαλε με δεύτερη κίτρινη κάρτα για αντικανονικό μαρκάρισμα τον Καλοπήτα του Άρη.

Οι συνθέσεις των ομάδων είναι οι ακόλουθες:

ΑΕ ΛΕΡΟΥ: Γκούτογλου, Φουντουκάκης (86’ Δράκος), Μπάκας, Καρπάθιος, Ηλίας, Σκεμπές, Τσάτσος, Ταχιράι, Φουντής, Καράγκιολης, Κόκαλης (65’ Χατζησταμούλος)
ΑΡΗΣ: Βαρέλης, Καλοπήτας, Ευαγγελίδης, Μαγιόγλου, Πομπός, Γαϊτάνος, Κοντόγιαννος, Γιακουμάκης (80’ Μπαρμπαντώνης), Παπαοικονόμου (89’ Δημητριάδης Π.), Μάλλιος, Ευγενικός (90’ Κωστάκης Π.)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments