Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Γ' Δωδεκανήσου Άνετη τεσσάρα η ΕΝΑ!

Άνετη τεσσάρα η ΕΝΑ!

0
ena
Dodekanisos

Παίζοντας καλύτερα στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, η ομάδα ΕΝΑ Αφάντου επικράτησε με 4 – 0 του Δαμάγητου Θολού και πρόσθεσε άλλους τρεις βαθμούς στο ενεργητικό της. Οι παίκτες του Γιώργου Μπακίρη πέτυχαν από δυο γκολ σε κάθε ημίχρονο μη αφήνοντας περιθώρια αντίδρασης στους αντιπάλους τους οι οποίοι πάντως έκαναν φιλότιμη προσπάθεια σχεδόν σε όλη την διάρκεια του ενενηνταλέπτου. Μόλις στο 5’ μετά από κόρνερ του Κανέλου και κεφαλιά πάσα του Σφουγγαριστού, ο Νίκος Μοσχούς με ένα πολύ ωραίο σουτ πάνω στην κίνηση πέτυχε το 1- 0. Στο 25’ από μπαλιά του Κανέλου, ο Φιλίππου με πλασέ από καλό σημείο μέσα από την περιοχή πέτυχε το 2 – 0. Στο 65’ ο Κανέλος πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και τον τερματοφύλακα και με πλασέ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3 – 0. Στο 78’ ο Μιχαήλοβ με διαγώνιο σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 4 – 0.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Δραγάτης (Καραγιάννης, Γεωργάς)
Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΕΝΑ: Γιώργου, Χρήστος Μοσχούς, Σταμάτης Μοσχούς, Τάσος Σφουγγαριστός, Καλογήρου (62’ Λαουδίκος), Νικολής, Μιχαήλοβ, Νίκος Μοσχούς, Σωτήρης Σφουγγαριστός, Φιλίππου (80’ Καπάνοβ), Κανέλος
ΔΑΜΑΓΗΤΟΣ: Κοντογιάννης, Νικολίκου, Αναστάσης, Τρούλης (38’ Dichev), Θάνος, Αντρέι, Koland,  Παπανικολάου (57’ Γζής), Πότσος, Σταυριανός, Παπαδάκης (75’ Κρητικός)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments