Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Άνετη πρόκριση της Ρόδου

Άνετη πρόκριση της Ρόδου

0
Dodekanisos

Με αρκετούς παίκτες που προέρχονται από την Ακαδημία της, η Ρόδος επικράτησε με 6 – 0 της Αδελφοσύνης και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του κυπέλλου της Δωδεκανήσου. Το παιχνίδι έγινε στο Δημοτικό Στάδιο της Ρόδου και ο Νίκος Κουρμπανάς είχε την δυνατότητα να «τσεκάρει» αρκετούς μικρούς δίνοντας τους χρόνο συμμετοχής.
Μόλις στο 1’ ο Ραχίμ έκανε το 1 – 0 και στο 5’ ο Αλιμερκάϊ με κεφαλιά μέσα από την περιοχή πέτυχε το 2 – 0. Στο 16’ ο Σταθόπουλος που πήρε το ριμπάουντ μετά από απόκρουσε της ΑΕ Αδελφοσύνης σε σουτ του Αλιμαρκάϊ έκανε το 3 – 0. Στο 20’ ο Τριχάκης με προβολή έκανε το 4 – 0 που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου. Στο 60’ ο Βουργουτζής με απευθείας φάουλ και στο 84’ ο Τριχάκης με πέναλτι διαμόρφωσαν το τελικό 6 – 0.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Χατζηαλεξίου (Βούλγαρη, Τσιβίτης)

Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΕ ΑΔΕΛΦΟΣΥΝΗ: Καβουκλής, Μ. Ζαμαντάκηγς, Σ. Ζαμαντάκης, Κυριακάκης, Μπουμπουλάκης, Αποστόλου (70’ Αμπντούλ), Κουμπιάδης (75’ Εμίρογλου), Λιούρας, Τσιριγώτης, Αϊντενίζ (65’ Βάλλας)
ΡΟΔΟΣ: Τζήμας (48’ Τσεπέλε), Σουλάϊ, Σταυλάς, Κεχαγιόγλου, Ζαγούρης, Τριχάκης, Αλιμερκάϊ, Τιόλης (55’ Χωραφίτης), Βουργουτζής, Ραχήμ (61’ Κωνταντινίδης), Σταθόπουλος

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments