Άνετη πρόκριση για τον Άρη!

0
DSCN9342

Με σχετική άνεση ο Άρης Αρχαγγέλου προκρίθηκε στην επόμενη φάση του θεσμού του κυπέλλου Δωδεκανήσου, καθώς επικράτησε με 4-0 του Πολυβώτη στη Νίσυρο.
Το παιχνίδι δεν χωρά σε ιδιαίτερη κριτική. Οι «κιτρινόμαυροι» είχαν την υπεροχή καθόλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, επιβεβαιόνωντας έτσι και το όρο του φαβορί αφού έπαιζαν με έναν αντίπαλο χαμηλότερης κατηγορίας. Το σκορ άνοιξε στο 8΄ ο Καραγιάννης με αυτογκόλ, ο Μπαϊρακτάρης στο 43΄ έκανε το 0-2, σκορ που ήταν και το αποτέλεσμα του πρώτου μέρους. Το 0-3 έγινε στο 67΄ με σουτ του Πατσιαούρα ενώ το τελικό 0-4 διαμόρφωσε ο Μπαϊρακτάρης στο 89΄.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο κ. Πατσιόπουλος (Φασουλάρης, Μπάρκας)
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΠΟΛΥΒΩΤΗΣ: Φωτιάδης, Καραγιάννης Ι., Παπαδάκης (71΄ Χρτοφύλλης Π.), Κάσδαγλης, Σφακιανός Α., Χατζηνικολάου Β.Δ. (68΄ Φασιανός), Χατζηνικολάου Β.Κ., Κοντογιάννης, Καρακωνσταντίνος (55΄Καραγιάννης Γ.), Κάκιας, Αδράχτας.
ΑΡΗΣ: Βαρέλης, Γκίκας (68΄ Φαρμακαλής Β.), Μάλλιος, Συμεωνίδης (50΄ Μαγιόγλου), Ζαρκαδούλας, Μάλλιος, Κουτσουμπάρης, Κοτσίκος (77΄ Γιαννιού), Κοντόγιαννος, Μπαϊρακτάρης, Παρδαλός, Πατσιαούρας.