Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Άνετη πρόκριση για τον ΑΕΡΑ

Άνετη πρόκριση για τον ΑΕΡΑ

0
ippotes aera1
Dodekanisos

Χωρίς να συναντήσει δυσκολίες, ο ΑΕΡΑ επικράτησε στο γήπεδο των Αγίων Αποστόλων με 3 – 1 των Ιπποτών και πήρε το εισιτήριο της πρόκρισης για την επόμενη φάση του κυπέλλου Δωδεκανήσου. Πάνω σε ένα βαρύ αγωνιστικό χώρο και κάτω από συνεχόμενη βροχόπτωση, οι «κόκκινοι» του Βαγγέλη Χοσάδα είχαν τον πλήρη έλεγχο και έφθασαν δίκαια στην κατάκτηση της νίκης. Έβαλαν τις βάσεις για να πάρουν την πρόκριση από το πρώτο ημίχρονο διάστημα στο οποίο πέτυχαν τα δυο από τα τρία τους τέρματα.
Στο 40’ ο Μιχάλης Λυριστής εκτέλεσε απευθείας ένα φάουλ από τα αριστερά στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα ( 0 – 1).
Στο 43’ ο Πλύγκος πάσαρε στον Τριχιά και αυτός με ωραίο διαγώνιο σουτ πέτυχε το 0 – 2.
Στο 68’ από έξυπνη πολύ ωραία πάσα του Τριχιά, ο Τσετιροκλής από θέση τετ α τετ με πλασέ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0 – 3.
Στο 90’ ο Αλιάϊ έκανε σουτ, ο Δαρζέντας απόκρουσε και ο Λ. Πλαγγέντης που καραδοκούσε από κοντά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα διαμορφώνοντας το τελικό 1 – 3.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Σταμάτης Αντωνάς (Λάζος, Καρκαλιανίδης)
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΙΠΠΟΤΕΣ: Παπαβεργής, Χατζημιχαήλ, Κοκιαντώνης (60’ Πουλλάς), Χατζηκαλημέρης (70’ Κ. Πλαγγέντης), Μαρίνος, Ντούσκου, Φιάμπολης, Ταφάνι, Λ. Πλαγγέντης, Αλιάϊ, Βαρδόπουλος (81’ Γκούτσι)
ΑΕΡΑ: Δαρζέντας, Γιαννακάκης (70’ Μοσχιδιού), Πολυμερίδης, Κατσιδώνης, Γαργάλης, Παϊζάνος, Τσετιροκλής, Πλύγκος (78’ Αν. Νικολής), Τριχιάς, Μ. Λυριστής, Θ. Λυριστής (66’ Ν. Νικολής)
ippotes aera2

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments