Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Άνετη νίκη του Ευκλή

Άνετη νίκη του Ευκλή

0
efklis endekada
Dodekanisos

Την τέταρτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα πανηγύρισε ο Ευκλής Σορωνής ο οποίος κέρδισε στο γήπεδο του Αγίου Σουλά τον Πολυβώτη Νισύρου με 5 – 0 σε παιχνίδι με το οποίο άνοιξε η αυλαία της 6ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας (2ος όμιλος). Το παιχνίδι έγινε κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες καθώς έβρεχε πάρα πολύ και το γήπεδο του Αγίου Σουλά είχε γεμίσει νερά. Ο Ευκλής ήταν καλύτερος σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού και έφθασε δίκαια στην κατάκτηση των τριών βαθμών της νίκης. Μόλις στο 10’, μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Καρακόπουλος με προβολή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1 – 0.
Στο 48’ ο Παππάς με απευθείας εκτέλεση φάουλ πέτυχε το 2 – 0 και στο 53’ μετά από σουτ του Αποστολόπουλου η μπάλα κόντραρε σε αμυνόμενο και κατάληξε στα δίχτυα για να γίνει το 3 – 0. Στο 65’ ο Αποστολόπουλος έκανε ωραία κίνηση στην περιοχή και με σουτ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4 – 0 ενώ ο ίδιος παίκτες στο 75’, απέφυγε και τον τερματοφύλακα και με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 5 – 0.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΕΥΚΛΗΣ: Ματακάκης, Τσαγκαράκης, Σαββάκης (60’ Διακοφιλιππής), Καρακόπουλος, Παναγιώτου, Παππάς, Κούρλιος (75’ Αγγελής), Μπερετούλης, Φράγκος (20’ λ.τ. Λαός), Μαριεττής, Αποστολόπουλος
ΠΟΛΥΒΩΤΗΣ: Κετσές, Ν. Χαρτοφύλλης, Πειμανίδης, Καρακωνσταντίνος, Κουκουβίνος, Κακιάς, Σταυριανός, Φωτεινής (35’ λ.τ. Κάσδαγλης), Σβύνος, Σφακιανός, Κυπραίος (70’ Κουλάκης)

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments