Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Άνετη νίκη του Διαγόρα!

Άνετη νίκη του Διαγόρα!

0
diagoras kardamaina fasi
Dodekanisos

Με σχετική άνεση ο Διαγόρας «καθάρισε» σήμερα και την Δόξα Καρδάμαινας καθώς την νίκησε με 7-0 στο γήπεδο Κοσκινού. Οι γηπεδούχοι πήραν την πρωτοβουλία των κινήσεων από την αρχή του αγώνα και διατήρησαν την υπεροχή σε όλο το παιχνίδι. Οι φιλοξενούμενοι έπαιξαν ανοιχτά από το πρώτο λεπτό, δεν είχαν στο μυαλό τους το καταστροφικό ποδόσφαιρο αλλά το δημιουργικό, όμως υπέκυψαν στην ανωτερότητα του Διαγόρα. Ο «γηραιός» αύξησε και την διαφορά από τους διώκτες του και από εφτά βαθμούς τους έκανε εννέα μετά και το στραβοπάτημα του Φοίβου στα Μαριτσά. Οι «κυανέρυθροι» πέτυχαν το 1-0 στο 18΄με δυνατό σουτ του Κιοσέογλου μέσα από την περιοχή. Στο 21΄ο Γεωργαλλής ανατράπηκε στην περιοχή από τον Χαζτησεβαστό πέναλτι. Το εκτέλεσε ο παθών και 2-0. Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν για την απόφαση του διαιτητή. Ο Αντ. Αθανασίου εκτέλεσε το κόρνερ από τα αριστερά, κεφαλιά του Παπαδημήτρη και 3-0. Στο 35΄ο Αντ. Αθανασίου με σουτ έξω από την περιοχή πέτυχε το 4-0. Στο 60΄ο Χατζηκοσμάς κέρδισε το πέναλτι από τον Τσίκνη, το εκτέλεσε ο Γεωργαλλής και έκανε το 5-0. Ο Μαθιός με πλασέ από κοντά πέτυχε το 6-0 στο 76΄, ενώ τρία λεπτά πριν την λήξη του αγώνα(87΄) ο Γεωργαλλής πέτυχε το 7-0 και το τρίτο προσωπικό του γκολ. Οι φιλοξενούμενοι στο 74΄ είχαν οριζόντιο δοκάρι μετά την βολίδα του Χατζηαντωνίου.
Πριν την έναρξη του αγώνα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του Παναγιώτη Τάλλαρου που ήταν εκ των ιδρυτών της Δόξας Καρδάμαινας.
Διαιτησία Κάζας-Τσέτσος-Βούλγαρη.
ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Δαρτζέντας, Καλημέρης, Χειμωνέττος, Παπαδημήτρης, Αθανασίου Αντ.(70΄ Φλεβάρης), Αθανασίου Παντ., Μαρίνου(57΄Καματερός), Κιοσέογλου, Γεωργαλλής, Χατζηκοσμάς(65΄Μαθιός), Κορλός.
ΔΟΞΑ Κ.: Γιακούμαρος, Λαμάϊ(13΄λ.τ Κορκής), Χατζηπαναγιώτης, Χατζησεβαστός, Τάλλαρος, Κουρζής, Παντελής, Πατσαβούδης, Χαντακάρος(52΄Τσίκνης), Χατζηαντωνίου, Πης(65΄Θεοχαρούδης).

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments