Αρχική Αθλητικά νέα Βόλεϊ Άνετη νίκη των γυναικών της Τελχινίδας

Άνετη νίκη των γυναικών της Τελχινίδας

0
telxinida_ginaikes
Dodekanisos

Αν και συνάντησαν σθεναρή αντίσταση στις αρχές του πρώτου σετ, οι γυναίκες της Τελχινίδας μια ημέρα μετά το παιχνίδι κόντρα στο ΖΑΟΝ για το κύπελλο, κέρδισαν το μεσημέρι της Κυριακής τον Κλεάνθη με 3 – 0 σετ στο πλαίσιο του τοπικού πρωταθλήματος. Το παιχνίδι έγινε στο κλειστό γυμναστήριο της Ιαλυσού. Στο πρώτο σετ ο Κλεάνθης κατάφερε να είναι κοντά στο σκορ (12 – 12) έως ένα σημείο, όμως οι πρωταθλήτριες Δωδεκανήσου παίζοντας στη συνέχεια καταπληκτική άμυνα, πίεσαν με το σερβίς, βρήκαν επιθετικές λύσεις, ξέφυγαν στο σκορ και πήραν το σετ με 17-25. Στη συνέχεια υπήρχε πλήρη κυριαρχία της Τελχινίδας που κατέκτησε εύκολα και τα δύο επόμενα σετ. Αξίζει να σημειωθεί ότι εξαιρετική απόδοση είχε η νεαρή Ελισάβετ Αμορανίτη η οποία έδειξε ότι το μέλλον της ανήκει.ΑΕΣ Κλεάνθης – ΡΣΦΠ Τελχινίς 0-3 σετ σε 57΄(17-25 σε 22΄, 08-25 σε 17΄και 10-25 σε 18΄)
Κλεάνθης: (Μανώλης Κοκολάκης) Χριστιάνα Παναγίδου, Μαρίνα Τζανουδάκη, Αντωνία Φλεβάρη, Κατερίνα Ακάι, Ζωή Χριστοδούλυ, Μαρία Παμπάκα, Κατερίνα Τζανουδάκη, Εμμανουέλα Βολονάκη, και Αλίκη Σίμου.
Τελχινίς: (Νίκος Τσιντομηνάς, Μιχάλης Τσιμισίρης) Κέλυ Δαουτοπούλου, Ελένη Μητροπούλου, Αγλαΐα Σκορδά, Μαρία Βλαμάκη, Μαρία Βρατσάλη, Κωνσταντίνα Φουντουραδάκη, Νικολέτα Αμορανίτη, Μαρία Μαθιουδάκη και Ελισάβετ Αμορανίτη.
Διαιτητές  ήταν ο Σωτήρης Σταματίου, ο Σάκης Κυπριώτης και ο Νίκος Χατζησταυρίδης.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments