Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Άνετη νίκη για τον Ευκλή

Άνετη νίκη για τον Ευκλή

0
efklis endekada
Dodekanisos

Άνετη νίκη με σκορ 5 – 0 πέτυχε ο Ευκλής Σορωνής σε βάρος του Δαμάγητου Θεολόγου και ξεκίνησε έτσι εντυπωσιακά τις υποχρεώσεις του και στο 2014 . Η ομάδα του Θεολόγου, παρεμένει η μοναδική (και στους δυο ομίλους της Β’ Κατηγορίας) που δεν έχει κατορθώσει ακόμα να πάρει έστω έναν βαθμό. Το σημερινό παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο του Αγίου Σουλά δεν αντέχει και σε καμία ιδιαίτερα κριτική καθώς οι γηπεδούχοι ήταν πολύ ανώτεροι. Αξίζει να σημειωθεί ότι στα πρώτα δέκα λεπτά το σκορ είχε γίνει ήδη 2 – 0.
Ο χορός των γκολ για τους «πράσινους» άνοιξε μόλις στο 5’ όταν ο Τσαγκαράκης με σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1 – 0. Ο ίδιος παίκτης κατάφερε στο 10’ με κοντινό πλασέ να πετύχει το 2 – 0. Στο 25’ ήταν η σειρά του Σχοινάκη να σκοράρει (με τον ίδιο τρόπο) για να κάνει το 3 – 0 ενώ στο 35’ ο Φράγκος έκανε το 4 – 0. Το τελικό 5 – 0 διαμόρφωσε ο Φράγκος και πάλι με δυνατό σουτ.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Στεργαλλάς (Κασιώτης, Σπάρταλης)
ΕΥΚΛΗΣ: Ματακάκης (65’ Μαριέττος), Λαμπρόπουλος, Παπαστεργής, Καρακόπουλος (46’ Λαός), Παναγιώτου, Τσαγκαράκης, Παππάς, Μπερετούλης, Σχοινάκης, Φράγκος, Αποστολόπουλος (55’ Διακοφιλιππής)
ΔΑΜΑΓΗΤΟΣ: Κοντογιάννης, Γαζής, Παπακωνσταντίνου, Ντελλάκης (35’ Γιαννακάκης), Μέμα Ρ., Φραντζής, Νικολίκος, Στρατής (46’ Διακοδημητρίου), Μέμα Γ., Σαλπιγγίδης (46’ Γρηγοριάδης), Καραβαΐλης

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments