Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Άνετα ο Ηρακλής Μ.

Άνετα ο Ηρακλής Μ.

0
Dodekanisos

Την πρώτη νίκη του στο φετινό πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας πανηγύρισε ο Ηρακλής Μ. ο οποίος επικράτησε εύκολα με 6-0 του Νικαγόρα, η αναμέτρηση διεξήχθη στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής.

Η εικόνα του παιχνιδιού δεν χωρά σε ιδιαίτερη κριτική αφού η διαφορά των δύο ομάδων ήταν μεγάλη. Οι γηπεδούχοι καθόλη τη διάρκεια του ματς είχαν τον έλεγχο και από το πρώτο ημίχρονο καθάρισαν την υπόθεση νίκη πετυχαίνοντας τρία τέρματα. Στο 11΄ ο Φελεγκάκης με κεφαλιά άνοιξε το σκορ για το 1-0, στο 20΄ ο Φελεσάκης με ατομική προσπάθεια και σουτ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του (2-0) και στο 38΄ ο Λυριστής Θ. με κεφαλιά ύστερα από εκτέλεση κόρνερ έκανε το 3-0.

Η εικόνα ήταν ίδια και στην επανάληψη με την ομάδα του Μιχάλη Πολιά να σημειώνει ακόμα τρία γκολ για το 6-0. Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 48΄ ο Λυριστής Θ. με πλασέ έγραψε το 4-0. Το 5-0 έγινε με το αυτογκόλ του Βουδούρη στο 55΄ και το τελικό 6-0 διαμόρφωσε ο νεαρός Αναγνώστου με πλασέ στο 71΄ .

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο κ. Πατσιόπουλος (Σαρρής, Αυγενικού)

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΗΡΑΚΛΗΣ Μ.: Χειμωνέττος, Παπαδημήτρης, Φελεγκάκης, Μπιλιάς (54΄ Παπακωνσταντής), Βασιλώττος, Φελεσάκης, Θαρρενός (62΄ Αναγνώστου Μ.), Τσούφιος (70΄ Καρίκης), Λυριστής Θ. (54΄ Τσαλώλης), Κούρος, Λυριστής Μ.

ΝΙΚΑΓΟΡΑΣ: Πέρος Μιχ.Α., Κορκής, Διακογιάννης Λ., Παπαβασιλείου, Πέρος Μιχ. Σ., Δραγανίδης (34΄ λ.τρ. Δρόσος), Τρουμούσης, Διακογιάννης Α., Ζερβός, Βουδούρης (66΄ Κουζούκας), Μπιλλής

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments