Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Άνετα η Ρόδος

Άνετα η Ρόδος

0
Dodekanisos

Ένα σημαντικό βήμα για την μαθηματική εξασφάλιση της παραμονής της πέτυχε η Ρόδος η οποία επικράτησε με 4 – 0 του ΑΟ Ζευγολατιού και πήρε τους τρεις βαθμούς σε μια κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος.

Οι «πράσινοι» δεν συνάντησαν καμία αντίσταση από τους αντιπάλους τους και έφθασαν άνετα και απόλυτα δίκαια στην τελική επικράτηση. Είχαν τον έλεγχο και την πρωτοβουλία των κινήσεων σε όλη την διάρκεια του αγώνα ενώ δεν απειλήθηκαν από τους φιλοξενούμενους οι οποίοι έπαιξαν αμυντικά και προσπάθησαν να κρατήσουν μακριά από την περιοχή τους τα «ελάφια». Κάτι που δεν μπόρεσαν να καταφέρουν όμως μιας και η διαφορά ποιότητας των δυο ομάδων ήταν εμφανής.

Το σκορ άνοιξε ο Μυλωνάς στο 30’ με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής. Στο 62’ ο Πινδώνης μπήκε στην περιοχή, «έσπασε» τη μπάλα στον Μυλωνά ο οποίος με πλασέ πέτυχε το 2 – 0.
Ο Λέκκας στο 88’ με ωραίο σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για να γίνει το 3 – 0 και στο 91’ ο ίδιος παίκτης με πλασέ από καλή θέση διαμόρφωσε το τελικό 4 – 0.

Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΣ ΡΟΔΟΣ: Παναγόπουλος, Ιμεραλιλάϊ, Κουρούπης, Μκρτσιάν, Τάχος (53’ Λέκκας), Αποστόλου, Πότσι (78’ Βολονάκης), Πινδώνης, Αυγενικού, Μυλωνάς, Μπούτερ (86’ Άλμπι)
ΑΟ ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟΥ: Ντάσης, Κουτσουμπέλας, Ζαχαρόπουλος (46’ Μαντζώρος), Καντιλιεράκης, Σούλι, Πολυδωρόπουλος, Ασπιώτης (72’ Μπάρτζης), Παντίλα (78’ Παππάς), Καλλίρης, Καραγκούνης (69’ Βαρδουνιώτης), Σπέτσι

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments