«Ανέντιμος άνθρωπος ο Πούτιν, με ενοχλεί εδώ και 40 χρόνια!»

0
Dodekanisos

Με άσχημο και προσβλητικό τρόπο κατά του Βλαντιμίρ Πούτιν μίλησε για μια ακόμα φορά ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάϊντεν. Λίγο μετά τις τοποθετήσεις του Ρώσου ηγέτη στο φόρουμ της Αγίας Πετρούπολης, ο Biden μιλώντας στο ABC News επεσήμανε τα εξής:

«Τον ξέρω πάνω από 40 χρόνια. Με ενοχλεί εδώ και 40 χρόνια. Είναι ένας ανέντιμος άνθρωπος – είπε ο Μπάιντεν. Επιπλέον, ο 81χρονος πρόεδρος των ΗΠΑ διαβεβαίωσε ότι δεν σκοπεύει να επιτρέψει στο Κίεβο να επιτεθεί στη Μόσχα και στο Κρεμλίνο με αμερικανικά όπλα.

Η κατηγορία για ανεντιμότητα στον Ρώσο Πρόεδρο από τον επικεφαλής του Λευκού Οίκου ήταν ουσιαστικά μια απάντηση πρόσφατη δήλωση του Ρώσου ηγέτη ότι η Μόσχα δεν ενδιαφέρεται για το ποιος θα κερδίσει τις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ. Ο Βλαντιμίρ Πούτιν εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι η αντιρωσική πολιτική της Ουάσιγκτον δεν θα αλλάξει σε καμία περίπτωση. Ο αρχηγός του κράτους αποκάλεσε τον Μπάιντεν έναν προβλέψιμο πολιτικό και υπενθύμισε ότι οι αρχές των ΗΠΑ μάχονται μόνο για το μεγαλείο τους και «δεν θέλουν να επιτρέψουν την επιτυχία μας».

«Όλοι πήραν τη δήλωσή μου για τον κ. Μπάιντεν με χαμόγελα και μάλιστα είδαν σε αυτό κάποιο είδος κρυφής επίθεσης στον Πρόεδρο Μπάιντεν. Είναι πολιτικός της παλιάς σχολής και αυτό που δεν του άρεσε και μετά άρχισε να μου επιτίθεται, το σκέφτηκα. Άρα έχω δίκιο, είναι προβλέψιμος».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments