Αρχική Επικαιρότητα Ανεμβολίαστος παραμένει ο Τσιτσιπάς, έχει επιφυλάξεις

Ανεμβολίαστος παραμένει ο Τσιτσιπάς, έχει επιφυλάξεις

2
Dodekanisos

Επιφυλάξεις για το εμβόλιο κατά του νέου ιού έχει ο Στέφανος Τσιτσιπάς! Για τον λόγο αυτό, ο νούμερο 3 αθλητής στον κόσμο, παραμένει ανεμβολίαστος, παρά τις παραινέσεις των διοργανωτών του ATP Tour να εμβολιαστούν. Ο ίδιος δήλωσε μάλιστα πως θα το έκανε «μόνο αν ήταν υποχρεωτικό για να μπορείς να αγωνιστείς». Πρόσθεσε και τα ακόλουθα: «Κάποια στιγμή θα πρέπει να το κάνω, είμαι αρκετά σίγουρος γι’ αυτό. Όμως έως τώρα δεν ήταν υποχρεωτικό για να πάρω μέρος σε αγώνες, οπότε δεν το έκανα».

Οι απόψεις των μεγάλων αστέρων τένις για τα νέα εμβόλια είναι διχασμένες, όπως αναφέρει το reuters.com. Ο νούμερο ένα παγκόσμιος Νοβάκ Τζόκοβιτς είχε δηλώσει τον Απρίλιο ότι ελπίζει πως το εμβόλιο δεν θα καταστεί υποχρεωτικό για τους παίκτες προκειμένου να συμμετάσχουν σε αγώνες. Είχε αρνηθεί μάλιστα να απαντήσει σε ερωτήσεις σχετικά με τη δική του κατάσταση εμβολιασμού.

Ωστόσο, οι 20 φορές νικητές του Grand Slam, Ρότζερ Φέντερερ και Ράφα Ναδάλ, πιστεύουν ότι οι αθλητές πρέπει να παίξουν τον ρόλο τους για να επαναφέρουν τη ζωή σε κάποια μορφή κανονικότητας.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Στέφανος Τσιτσιπάς δήλωσε πως δεν θα κάνει το εμβόλιο κατά του κορονοϊού εφόσον δεν υ…. Γεγονός που έφερε δυσφορία στην κυβέρνηση, αλλά και […]

trackback

[…] με αφορμή τη γνωστή δήλωση του Στέφανου Τσιτσιπά έκανε ο ο καθηγητής Πολιτικής […]