Αρχική Επικαιρότητα Ελεύθερη Πένα Ανδρική Αποτρίχωση με laser: Όσα πρέπει να γνωρίζετε

Ανδρική Αποτρίχωση με laser: Όσα πρέπει να γνωρίζετε

0
Dodekanisos

Το καλοκαίρι πλησιάζει και, εκτός από το γυναικείο πληθυσμό, προετοιμάζονται για την παραλία και οι άντρες. Πολλές ώρες στα γυμναστήρια, συνδυασμένες με προσεγμένη διατροφή, για να αποκτήσουν το κορμί των ονείρων τους.

Το αποτέλεσμα όμως φαίνεται στη λεπτομέρεια, γι’ αυτό πλέον, ολοένα και συχνότερα, οι άνδρες καταφεύγουν στην αποτρίχωση με διάφορες μεθόδους.

Η δερματολόγος- αφροδισιολόγος και Επιστημονική Διευθύντρια της κλινικής Cosmetic Derma Medicine, Δρ. Αμαλία Τσιατούρα μας ενημερώνει για την laser αποτρίχωση και τα πλεονεκτήματά της έναντι των άλλων μεθόδων αποτρίχωσης.

«Στην Cosmetic Derma Medicine, εξειδικευμένη πρότυπη κλινική Δερματολογίας και Πλαστικής Χειρουργικής, χρησιμοποιούμε το σύστημα αποτρίχωσης Candela gentle lase και Candela gentle lase PRO που είναι η πιο σύγχρονη εξέλιξη τεχνολογίας στο laser Αλεξανδρίτη, για ταχύτερα, αποδοτικότερα και μόνιμα αποτελέσματα στη laser αποτρίχωση».

Πλεονεκτήματα:

Η laser αποτρίχωση υπερτερεί των άλλων μεθόδων καθώς:

  • Είναι η μόνη επιστημονικά αποδεκτή μέθοδος απαλλαγής ανεπιθύμητης τριχοφυΐας μόνιμα
  • Το ξυράφι και το κερί προκαλούν συχνά ερεθισμούς, θυλακίτιδα, αύξηση της τριχοφυΐας, επιδείνωση ευρυαγγειών και χαλάρωση δέρματος
  • Οι αποτριχωτικές κρέμες προκαλούν δερματίτιδες και δεν έχουν ουσιαστικό αποτέλεσμα
  • Το παλμικό φως ή IPL ή φωτόλυση, αναφέρεται παραπλανητικά ως «laser αποτρίχωση», χωρίς να έχει σχέση με την ιατρική εφαρμογή και το αποτέλεσμα της πραγματικής laser αποτρίχωσης (Απαιτούνταιπάνω από 20-30 συνεδρίες φωτόλυσης για να παρατηρηθεί κάποιο αποτέλεσμα!)
  • Ηlaser αποτρίχωση είναι η μόνη ιατρική μέθοδος που απαιτεί ειδική εκπαίδευση και άδεια ιατρού για να λειτουργήσει

Διαδικασία:

Πριν από τη συνεδρία, οι τρίχες θα πρέπει να έχουν ελάχιστο μήκος 2-3 χιλιοστά. Ο γιατρός σαρώνει με το laser όλη την περιοχή που θα αποτριχωθεί, ενώ με το σύστημα ψύξης που διαθέτουν τα μηχανήματα της κλινικής Cosmetic Derma Medicine, η διαδικασία γίνεται εντελώς ανώδυνη ακόμα και σε πολύ ευαίσθητες περιοχές

Σε ποιες περιοχές μπορεί να πραγματοποιηθεί:

Η laser αποτρίχωση μπορεί να εφαρμοσθεί στο κορμί ενός άνδρα ανάλογα με τις ανάγκες του. Οι πιο συνηθισμένες περιοχές είναι στήθος, κοιλιά, πλάτη, ώμοι, αλλά και χέρια, βουβωνική χώρα, πόδια, γλουτοί. Πολλές φορές μάλιστα όταν η τριχοφυΐα είναι έντονη, πολλοί άνδρες ζητούν αποτρίχωση με laser και στο πρόσωπο: μεσόφρυο, ζυγωματικά, αυτιά, κολάρο.

* Η Cosmetic Derma Medicine θα ανοίξει νέα κλινική στη Ρόδο, στο εμπορικό κέντρο Cairo Palace τις επόμενες ημέρες.

Cosmetic Derma Medicine

Αθήνα: +30 210 6980451

Κηφισιά: +30 210 6232220

Θεσσαλονίκη: +30 2310 224240

Πάτρα: +30 2610 226562

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments