Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα Ανδρικά δερμάτινα μπουφάν: Οι συνδυασμοί που θα φορεθούν φέτος τον χειμώνα

Ανδρικά δερμάτινα μπουφάν: Οι συνδυασμοί που θα φορεθούν φέτος τον χειμώνα

0
Dodekanisos

Τα ανδρικά δερμάτινα μπουφάν αποτελούν κομμάτια που αποτελούν trend εδώ και πολλά χρόνια. Μάλιστα, πρόκειται μια “must” επιλογή που δεν πρέπει να λείπει από καμία ντουλάπα. Ένα δερμάτινο μπουφάν λέει πολλά για το στυλ και την προσωπικότητα σας. Συνεπώς, η επιλογή θα πρέπει να γίνει με αρκετή προσοχή.

Αν αναζητάτε συμβουλές σχετικά με το ποια δερμάτινα μπουφάν είναι τα κατάλληλα για εσάς, καθώς και τρόπους για να το συνδυάσετε δε χρειάζεται να ψάχνετε άλλο. Ο παρακάτω οδηγός θα σας βοηθήσει ώστε να δημιουργήσετε μοναδικούς συνδυασμούς που θα τραβήξουν τα βλέμματα όλων φέτος τον χειμώνα.

Biker Jacket

Μερικές φορές less is more και ο ίδιος κανόνας ισχύει και με το biker jacket, το οποίο δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα. Για να απογειώσετε αυτό το look κρατήστε το απλό. Συνδυάστε το με μονόχρωμα Tshirts, πουλόβερ ή ζιβάγκο για να αναβαθμίσετε το look. Αφήστε το μπουφάν σας να τραβήξει τα βλέμματα διατηρώντας το υπόλοιπο στυλ απλό, χωρίς έντονες γραμμές.

Ώρα για Bomber

Το δερμάτινο bomber jacket είναι μια κλασική επιλογή που φέρνει στο νου στυλάτες εμφανίσεις. Μπορεί να λειτουργήσει εξίσου σε επίσημες και casual καταστάσεις. Συνδυάστε τα με sneakers, τζιν παντελόνια, αλλά και casual πουκάμισα ή φούτερ μπλούζες και ετοιμαστείτε να γυρίσουν όλα τα κεφάλια των γύρω σας.

Για τις καθημερινές εμφανίσεις

Το sport look είναι κάτι που αγαπάμε στις καθημερινές μας εμφανίσεις, ιδιαίτερα αν πρόκειται για πρωινές βόλτες. Επιλέξτε ένα μαύρο παντελόνι και μια φούτερ μπλούζα, και τα αγαπημένα σας αθλητικά παπούτσια. Αν θέλετε να προσθέσετε αξεσουάρ, ένας σκούφος ή ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου αρκούν για να ολοκληρώσουν το σύνολο.

Δερμάτινο μπουφάν στο γραφείο

Όταν το παλτό είναι αρκετά ζεστό για το γραφείο, τότε μπορείτε να φορέσετε το αγαπημένο σας δερμάτινο μπουφάν. Επιλέξτε να το συνδυάσετε με παντελόνι chinos και dress shoes. Τις πιο κρύες μέρες του χειμώνα, επιλέξτε να φορέσετε αντί για πουλόβερ ή πουκάμισο ένα ζιβάγκο. Αυτό το look θα σας βοηθήσει να αισθάνεστε αρκετά πιο άνετα τις ώρες που θα δουλεύετε.

Διατηρήστε απλούς συνδυασμούς

Όλα τα δερμάτινα μπουφάν έχουν έναν δικό τους χαρακτήρα. Έτσι, η διατήρηση του υπόλοιπου συνόλου σε μια πιο ήπια διάθεση θα αφήσει το σύνολο σε ισορροπία. Αποφύγετε να το συνδυάσετε με υπερβολικά επίσημα κομμάτια, όπως κολλαριστά πουκάμισα, καθώς και πολύ φαρδιά παντελόνια. Τα κασκόλ και οι σκούφοι αποτελούν αλάνθαστους συνδυασμούς τη χειμερινή περίοδο, ενώ τα πιο εφαρμοστά παντελόνια και οι κλασικές γραμμές στα παπούτσια λειτουργούν αποτελεσματικά στην ανάδειξη του στυλ σας.

Πώς να απογειώσετε την εμφάνιση σας με δερμάτινα μπουφάν

Όποια και να είναι η επιλογή σας ως προς τους συνδυασμούς, υπάρχουν μερικά tips τα οποία μπορούν να αναβαθμίσουν εντελώς την εμφάνιση σας. Ας δούμε λοιπόν ποια είναι αυτά.

  • Επιλέξτε το μπουφάν που ταιριάζει με τα περισσότερα ρούχα σας
  • Το μαύρο είναι η καλύτερη επιλογή. Ταιριάζει με όλα, επομένως θα το χρησιμοποιήσετε πολλές φορές. Εναλλακτική επιλογή αποτελούν τα καφέ δερμάτινα μπουφάν
  • Συνδυάστε το με ουδέτερα χρώματα, ώστε το look σας να είναι απλό
  • Επιλέξτε ένα μπουφάν που θα σας δίνει αρκετό χώρο και ελευθερία κινήσεων, χωρίς όμως να είναι oversized

Ανακαλύψτε μια μεγάλη συλλογή από δερμάτινα μπουφάν, που θα αναβαθμίσουν την εμφάνιση σας στο Μustmenfashion.

 

 

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments