Αρχική Αθλητικά νέα Βόλεϊ Άνδρες: Στην τελική ευθεία η α’ φάση

Άνδρες: Στην τελική ευθεία η α’ φάση

1
telixnidia rodion2
Dodekanisos

Άλλα οκτώ παιχνίδια απομένουν για να ολοκληρωθεί η α΄ φάση των αγώνων του τοπικού ανδρικού πρωταθλήματος στο βόλεϊ. Σύμφωνα με τον σχεδιασμό της Τοπικής Επιτροπής, οι αγώνες αυτοί θα πραγματοποιηθούν το διάστημα από το Σάββατο 11 Ιανουαρίου έως και την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου. Αμέσως μετά θα ξεκινήσουν τα πλέϊ οφ από τα οποία θα αναδειχθεί ο φετινός πρωταθλητής. Αναλυτικά, το πρόγραμμα των υπολοίπων αγώνων του πρωταθλήματος είναι:
Σάββατο 11 Ιανουαρίου
Κλεάνθης – Διαγόρας
Κυριακή 12 Ιανουαρίου
Ροδίων Άθλησις – Ήλιος
Σάββατο 18 Ιανουαρίου
Διαγόρας – Ροδίων Άθλησις
Κυριακή 19 Ιανουαρίου
Ήλιος – Τελχινίδα
Σάββατο 25 Ιανουαρίου
Τελχινίδα – Διαγόρας
Κυριακή 26 Ιανουαρίου
Ροδίων – Κλεάνθης
Σάββατο 1η Φεβρουαρίου
Διαγόρας – Ήλιος
Κυριακή 2 Φεβρουαρίου
Κλεάνθης – Τελιχνίδα
Η β΄ φάση αγώνων
Το διάστημα από τις 8 Φεβρουαρίου έως και τρις 29 Μαρτίου είναι προγραμματισμένη να γίνει η β’ φάση των αγώνων και να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα. Ειδικότερα:
Προκρίνονται οι τρεις πρώτες ομάδες της Α΄ φάσης και μαζί με τον ΑΟ Αθλοπαιδιών Κω αγωνίζονται σε έναν όμιλο όλοι με όλους χωρίς να μεταφέρουν αποτελέσματα και βαθμολογία από την Α΄ Φάση.
H βαθμολογική κατάταξη που θα έχουν οι ομάδες μετά τη λήξη και του δεύτερου γύρου της Β΄ Φάσης θα είναι και η τελική κατάταξη του πρωταθλήματος.
Ειδικές διατάξεις:
Α. Ομάδα που προκριθεί στη Β΄ Φάση έχει δικαίωμα να μη δηλώσει συμμετοχή στους αγώνες της φάσης αυτής. Η ΤΕ ΕΟΠΕ Δωδεκανήσου μπορεί τηρώντας την κατάταξη του βαθμολογικού πίνακα της Α΄ Φάσης να συμπληρώσει τις τέσσερεις ομάδες της Β΄ Φάσης.
Β. Σε περίπτωση που κάποιο σωματείο μηδενισθεί, στη Β΄ φάση του πρωταθλήματος, λόγω μη μετάβασης σε εκτός έδρας αγώνα σε άλλο νησί, αποκλείεται από τους υπόλοιπους αγώνες του πρωταθλήματος και του επιβάλλεται ποινή αφαίρεσης τρεις (-3) βαθμών από το πρωτάθλημα την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Οι αγώνες που στο μεταξύ έχουν γίνει, παραμένουν ισχυροί σχετικά με τα αποτελέσματα που σημειώθηκαν και το σωματείο παραμένει στο βαθμολογικό πίνακα, αφού μηδενιστεί σε όλους τους υπόλοιπους αγώνες. (άρθρο 22. Γενικός Κανονισμός Οργάνωσης & Διεξαγωγής Πρωταθλημάτων).

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
volleyball
volleyball
10 years ago

Mallon ksexasate tin proti agonistiki gia ton deutero giro….????
Telxinis – Rodion den exeu ston deutero giro????
i mipos metraei o agonas kipellou gia tin B fasi tou 2ou girou?????