Αρχική Επικαιρότητα Ελεύθερη Πένα Αναβαθμίζεται η αεροπορική σύνδεση του Ηρακλείου

Αναβαθμίζεται η αεροπορική σύνδεση του Ηρακλείου

0
Dodekanisos

Ρεπορτάζ: Πανος Καμουτσής

Η SKY express, ανακοίνωσε πως ενώνει το Ηράκλειο με δημοφιλείς εγχώριους και ευρωπαϊκούς προορισμούς από τις 22 Ιουνίου. Έτσι αναβαθμίζεται το Κρητικό αεροδρόμιο σε βασικό κόμβο του δικτύου της χώρας μας. Παράλληλα συμβάλλει ενεργά στην περαιτέρω ανάπτυξη του νησιού σε εθνικό και διεθνές επίπεδο.

Απευθείας πτήσεις από Ηράκλειο βάζει η SKY express

Από τις 22 Ιουνίου, τα υπερσύγχρονα Airbus A320neo της SKY express πετούν από τον Κρατικό Aερολιμένα Ηρακλείου Ν. Καζαντζάκης προς Αμβούργο δύο φορές την εβδομάδα. Τις επόμενες ημέρες και συγκεκριμένα στις 9, 10 & 17 Ιουλίου ξεκινούν οι απευθείας πτήσεις αρχικά προς το εμβληματικό Charles de Gaulle του Παρισιού και διαδοχικά σε τρεις γαλλικές πόλεις, τη Νάντη, τη Λυών και τη Λιλ. Επιπλέον, στις 11 Ιουλίου εγκαινιάζεται το δρομολόγιο Ηράκλειο -Άμστερνταμ, ενώ σύντομα θα ακολουθήσει η πραγματοποίηση απευθείας πτήσεων προς Ντορτμουντ.

Αναβάθμιση της αεροπορικής σύνδεσης του Ηρακλείου

Από το κομβικό αεροδρόμιο του Ηρακλείου θα πραγματοποιούνται δρομολόγια προς επτά προορισμούς του εξωτερικού σε 3 χώρες (Παρίσι, Νάντη, Λυών, Λιλ, Αμβούργο, Ντόρτμουντ, Άμστερνταμ). Η επέκταση του δικτύου και του πτητικού προγράμματος της SKY express προγραμματίστηκε με στόχο τη δημιουργία ιδανικών συνθηκών για την άφιξη επισκεπτών από την Ευρώπη για διακοπές ή για επαγγελματικούς λόγους. Οι απευθείας πτήσεις εξοικονομούν πολύτιμο χρόνο και φυσικά ευνοούν την εθνική προσπάθεια για την ανάδειξη της χώρας ως ιδανικού προορισμού 12 μήνες το χρόνο.

“Σκοπός μας στην SKY express είναι να δημιουργούμε διαύλους επικοινωνίας γεμάτους προοπτικές και ευκαιρίες για όλη τη χώρα”, επισημαίνει ο κ. Βασίλης Κρασανάκης Network Planning & Pricing Manager της εταιρίας.

Ικανοποίηση από φορείς και κατοίκους

Ο Αερολιμενάρχης Ηρακλείου Κρήτης εξέφρασε την ικανοποίηση του: “Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι και βέβαιοι οτι και το νέο εγχείρημα αυτής της σπουδαίας κρητικής εταιρίας θα είναι πετυχημένο όπως όλα όσα έχει κάνει μέχρι σήμερα”. Παράλληλα θετικά σχολιάστηκε και το γεγονός στα social media της περιοχής, με τους περισσότερους να το βλέπουν ως ενά θετικό βήμα για τη συνέχει της σεζόν.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments