Αρχική Αθλητικά νέα Μπάσκετ Ανατροπή στην «τέντα»!

Ανατροπή στην «τέντα»!

0
diagoras pigasos2
Dodekanisos

Την απόλυτη ανατροπή πέτυχε ο Ιαλυσός (κάνοντας το 1-1 στη σειρά) και τα κορίτσια του Γιώργου Χατζηκαλημερη στην έδρα του Διαγόρα με σκορ 39-43 σε παιχνίδι που έγινε στο πλαίσιο του τοπικού γυναικείου πρωταθλήματος στο μπάσκετ. Οι δυο ομάδες θα λύσουν τις διαφορές τους σε τρίτο παιχνίδι που διεξαχθεί στα μέσα της εβδομάδας που μας έρχεται, στην «τέντα». Το παιχνίδι ξεκίνησε έχοντας αναγνωριστικό χαρακτήρα με τις ομάδες να είναι νευρικές και άστοχες στις προσπάθειες τους. Ο Διαγόρας είχε το προβάδισμα στο 5′ (4-1). Γρήγορα ο Ιαλυσός ισοφάρισε σε 4-4 με τρεις πόντους της Αγγελή και το δεκάλεπτο «έκλεισε» 6-5. Ο Διαγόρας ανέβασε την απόδοση του και μαζί και την διαφορά 16 – 7 στο 16′. Τα λάθη και η αστοχία είχαν σαν αποτέλεσμα οι παίκτριες και των δυο ομάδων να μην παρουσιάζουν ωραίο θέαμα και να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με σκορ 18-11.
Πιο καλό παιχνίδι έγινε στην επανάληψη με τις γηπεδούχες να είναι μπροστά στο σκορ 26-18. Στο τελευταίο δεκάλεπτο ο αγώνας απέκτησε …άγρια ομορφιά και τα είχε όλα. Ένταση, πάθος διαμαρτυρίες, πολλές φάσεις, ωραία καλάθια και μάχες σώμα με σώμα, με τον Ιάλυσο να ανατρέπει την εις βάρος του διαφορά και να έχει πολύ καλή απόδοση αλλά και τις Αγγελη (κορυφαία), Λαου να χαρίζουν την νίκη στην ομάδα τους πανηγυρίζοντας έξαλλα με τις συμπαίκτριες τους για το αποτέλεσμα. Τελικό σκορ 39-43.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι οι γηπεδούχοι είχαν πολλά παράπονα από την διαιτησία που τα έκανε «μούσκεμα» στο τελευταίο δεκάλεπτο εκεί που το παιχνίδι ήταν συναρπαστικό, είχε πολλές φάσεις, με τους διαιτητές όμως να έχουν λάθος σφυρίγματα.
Διαιτήτευσαν οι Κιόττου και Ορφανός
Τα δεκάλεπτα:6-5,18-11 ημιχρ.,26-18, 39 – 43
ΔΙΑΓΟΡΑΣ (Κωνσταντινίδης) Βυζεντινη 12 (1),Τσατταλιου, Παπαδοπουλου 2, Μ. Ψυλλου 1, Μεχμεται4, Κολαη 2, Μερκαι 2, Ι. Ψυλλου, Ντοζιτς 16(1)
ΙΑΛΥΣΟΣ (Χατζηκαλημερης): Κυπραιου, Μεντου 7 (1), Καστανια 11,Ντογκους 2, Αγγελη 15, Λαου 8

Γιάννης Αρφαράς

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments