Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Με ανατροπή ο Ορφέας

Με ανατροπή ο Ορφέας

0
Dodekanisos

Σπουδαίο τρίποντο με ανατροπή πέτυχε ο Ορφέας νικώντας με 2-1 τον Νηρέα στην Κρεμαστή παραμένοντας στην κορυφή της βαθμολογίας με αέρα τριών βαθμών από τον δεύτερο Άγιο Ισίδωρο.

Το παιχνίδι ξεκίνησε πολύ καλά για τους γηπεδούχους αφού μόλις στο 14΄ πήραν το προβάδισμα με το απευθείας φάουλ του Ραφτόπουλου για το 1-0. Στο 35΄ ο Κώστας σούταρε με τη μπάλα να χτυπά στο δοκάρι ενώ πέντε λεπτά αργότερα ο Λουκίσσας με σουτ σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι.

Στην επανάληψη ο Ορφέας μπήκε δυνατά με τον Λουκίσσα να ισοφαρίζει σε 1-1 στο 73΄ μετά από την σέντρα του Αυγουστάκη. Να πούμε ότι ο σκόρερ πέντε λεπτά πριν απόν το γκολ είχε και πάλι ένα δοκάρι (το τρίτο συνολικά για την ομάδα του). Την μεγάλη ανατροπή υπέγραψε ο Στεργιόπουλος στις καθυστερήσεις κάνοντας με απευθείας φάουλ το 1-2 που ήταν και το τελικό.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο κ. Ατσικνούδας (Αχιολάς, Ζαχαριάδης)

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΝΗΡΕΑΣ: Κοντογιάννης, Μοσκιού (16΄ λ.τρ. Χριστοδούλου), Ραφτόπουλος, Καρινός, Κουτρούλης, Τσίγκρηλας (65΄ Ζουρούδης Φ.), Σταυλάς, Στούρης, Κυριακάκης, Μάτσης (55΄ Ζουρούδης Μ.), Παπαγεωργίου

ΟΡΦΕΑΣ: Μπιλιάς, Τσικούρης, Καμπούρης (12΄ Κρίκης), Τζοβαλίν (75΄ Μίλο), Τσακίρης, Αντωνιάδης, Λουκίσσας, Μπάκης, Στεργιόπουλος, Χατζηκωνσταντής (70΄ Αυγουστάκης), Κώστας.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments