Αρχική Παιδικό Ανατροπή και νίκη για τον Απόλλωνα

Ανατροπή και νίκη για τον Απόλλωνα

0
Dodekanisos

Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ νωρίς, ο Απόλλων Καλυθιών ανέτρεψε την εις βάρος του κατάσταση και κέρδισε με 3-2 τον Αστέρα Μασάρων.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 10’, με τον Λουκαρά (1-0). Στην συνέχεια, οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοση τους, κέρδισαν μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και στο 35’ ισοφάρισαν σε 1-1, με τον Καβουσανάκη (1-1).

Στην επανάληψη, ο Απόλλων Καλυθιών συνέχισε στους ίδιους ρυθμούς και στο 58’ ο Καβουσανάκης έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του (1-2). Στο 64’, ο Καμπούρης ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 1-3. Λίγο πριν την λήξη της αναμέτρησης, στο 72’, ο Πετρίδης διαμόρφωσε το τελικό 2-3.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Αντώνης Θεοδωρής.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΣΣΑΡΩΝ: Διονυσακόπουλος, Λουκαράς, Μπεντζάι, Γκινής, Καρέλης, Κατσούρος, Βλάχος, Τριμπούνης, Πετρίδης, Τζανάκου, Γκουλιούμης. Έπαιξαν και οι Σκούμβρος, Σπανός και Αντωνίου.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΥΘΙΩΝ: Ορφανός, Νεραντζάκης, Σπαχιού, Περιστερόπουλος Ο., Περιστερόπουλος Α., Καβουσανάκης, Καμπούρης, Κασταμούλας Χ., Κασταμούλας Μ., Αρμάντο, Κρούγκερ. Αγωνίστηκαν και οι Καλλιγάς και Παπαρίζος.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments