Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Ανάσανε ο Κλεόβουλος

Ανάσανε ο Κλεόβουλος

0
kleovoulos
Dodekanisos

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον  Ίκαρο Τριπολίτη ο Κλεόβουλος υπέταξε 2-1 τον Ηρακλή Λάρδου στο γήπεδο της Λίνδου, σε παιχνίδι για την 8η  αγωνιστική της Α1 κατηγορίας. Σε ένα πολύ καλό παιχνίδι με εκατέρωθεν φάσεις και στις δύο εστίες, οι παίκτες του Κλεόβουλου ήταν πιο ουσιαστικοί στην τελική τους προσπάθεια και κατάφεραν κάμψουν την αντίσταση του καλά στημένου  αμυντικά Ηρακλή Λάρδου.
Μόλις στο 2ο  λεπτό ο Ίκαρος Τριπολίτης άνοιξε το σκορ με ωραία κεφαλιά από την «καρδιά» της μεγάλης περιοχής του Ηρακλή, έπειτα από σέντρα του Γεωργαλλή. Στο 44΄ο Μανώλης Χαρίτος εκτέλεσε φάουλ έξω από τη μεγάλη περιοχή του Ναούμ, όμως η μπάλα κατευθύνθηκε στο οριζόντιο δοκάρι του Κλεόβουλου. Το 2-0 έγινε στο 62΄ και πάλι με τον Τριπολίτη ο οποίος πλάσαρε εύστοχα το Μουστάκα από πλεονεκτική θέση, ενώ στο 71΄ οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Στέφανου Ευαγγελίδη από το Μαγιόγλου. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Χαρίτος, όμως ο Ναούμ έπεσε σωστά και απέκρουσε.
Το τελικό 2-1 διαμόρφωσε ο Μανώλης Χαρίτος με δυνατό συρτό σουτ από το ύψος της περιοχής.
Τον αγώνα διεύθυνε ο κ. Αντωνάς, με βοηθούς τους Τονίδη και Γιακουμάκη.
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Κλεόβουλος: Ναούμ, Φραντζής, Δανελλάκης, Βασιλάκης, Μωραΐτης, Μαγιόγλου, Τριπολίτης, Θεοδοσίου (55΄ Ιωαννίδης), Γεωργαλλής, Σακκάς (80΄ Ιακωβίδης), Τσοπανάκης (57΄ Λάμπης).
Ηρακλής Λ: Μουστάκας, Μπούλαρης (30΄ Φαρμακαλής), Διακολουκάς, Διακοβασιλείου, Παπαϊωάννου, Κακλαμάνος, Πέρος (77΄ Μπενούρ), Χαρίτος Β, Ευαγγελίδης Σ, Ευαγγελίδης Ι (54΄ Εγγλέζος), Χαρίτος Ε.

Περισσότερα διαβάστε στην εφημερίδα ΠΡΟΟΔΟΣ στο φύλλο της 23.10.10

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments