Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου «Ανάσα»… παραμονής για Αναγέννηση!

«Ανάσα»… παραμονής για Αναγέννηση!

0
Dodekanisos

Η πρώτη νίκη της Αναγέννησης Έμπωνα στο πρωτάθλημα ήρθε χθες το μεσημέρι απέναντι στον Πολύστρατο (3-1) και ίσως αποδειχθεί «χρυσή» αφού η «μάχη» για τη σωτηρία καλά κρατεί στην ουρά της βαθμολογίας. Με αυτό το αποτέλεσμα η Αναγέννηση έφτασε τους 7 βαθμούς και βλέπει με μεγαλύτερη αισιοδοξία τη συνέχεια και την προσπάθεια που καταβάλλει να παραμείνει στην κατηγορία.
Τα τέσσερα γκολ που διαμόρφωσαν το τελικό σκορ μπήκαν όλα στο πρώτο μέρος ενώ στην επανάληψη οι γηπεδούχοι οπισθοχώρησαν για να κρατήσουν το σκορ. Σε αυτό το διάστημα ο Πολύστρατος κέρδισε πέναλτι το οποίο όμως δεν κατάφερε να μετατρέψει σε γκολ.
Το σκορ άνοιξε στο 10’ όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Δημητρόπουλου ο Αποστολόπουλος στην προσπάθεια του να διώξει την μπάλα την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του (1-0). Ο Πολύστρατος «απάντησε» επτά λεπτά μετά (17’) με τον Αναστασιάδη να πλασάρει εύστοχα τον Φλοσκάκη ισοφαρίζοντας σε 1-1. Στο 27’ ο Δημητρόπουλος ανέλαβε και πάλι την εκτέλεση ενός φάουλ και με πολύ καλό χτύπημα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Αντωναράκη (2-1). Μάλιστα οι παίκτες της Αναγέννησης κατάφεραν να «κλείσουν» το ημίχρονο με ένα ακόμη τέρμα, αυτή τη φορά με εκτέλεση πέναλτι του Σακαρέλη μετά από χέρι του Μόσχου στο 35’ (3-1). Στην επανάληψη η Αναγέρννηση γύρισε πίσω και προσπάθησε να διασφαλίσει μέσω της άμυνας τη νίκη. Ο Πολύστρατος πίεσε και έχασε ευκαιρίες αλλά ο Φλοσκάκης αντέδρασε θετικά σε όλες τις φάσεις και κράτησε ανέπαφη την εστία του στην επανάληψη. Στο 80’ ο Πολύστρατος κέρδισε πέναλτι μετά από πέσιμο του Γεωργαλλή στην περιοχή (το οποίο αμφισβήτησαν οι γηπεδούχοι) αλλά ο Αποστολόπουλος που ανέλαβε την εκτέλεση του έστειλε την μπάλα άουτ. Σε αυτή τη φάση είδε την δεύτερη κίτρινη κάρτα από τον διαιτητή το Κωνσταντάκης για διαμαρτυρία.. Στα λεπτά που απέμειναν δεν άλλαξε κάτι και έτσι η Αναγέννηση πανηγύρισε ένα σπουδαίο αποτέλεσμα.
Διαιτητές της αναμέτρησης ήταν οι Κάζας, Βασιλείου και Παπαγιαννίδης.
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΕΜΠΩΝΑ: Φλοσκάκης, Πεζουβανάκης, Τσαφγκαράκης, Καρακόπουλο (50’ Σφυράκης), Λογοθέτης, Χατζηγιαννάκης Στ. Κωνσταντάκης, Γιασιράνης Ν. (90’ Γιασιράνης Γ.), Φλοσκάκης, Σακαρέλης, Δημητρόπουλος (91’ Χατζηγιαννάκης Π.)
ΠΟΛΥΣΤΡΑΤΟΣ: Αντωναράκης, Κούτρας, Μόσχος, Αναστασιάδης, Λυκοπάντης (75’ Γιώτας), Παπαστεργής, Μπακαρής, Χατζημιχαήλ, Γεωργαλλής, Αποστολόπουλος (82’ Ανδρέου), Παπαβασιλείου

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments