Αρχική Αθλητικά νέα Άλλα Σπορ Αναπτυξιακός αγώνας στην Κάλυμνο

Αναπτυξιακός αγώνας στην Κάλυμνο

0
stivos empodia
Dodekanisos

Αναπτυξιακό αγώνα στίβου για τις κατηγορίας Παμπαίδων και Παγκορασίδων Β’ και Α’ θα διοργανώσει η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου το Σάββατο 10 Μαίου. Θα διεξαχθεί στην Κάλυμνο. Μερικά από τα βασικά σημεία της προκήρυξης που δόθηκε στη δημοσιότητα είναι:
-ΠΠ-ΠΚ Β: Γεννημένοι-νες τα έτη 2001-2002
(Β φάση Διασυλλογικού Πρωταθλήματος -ατομικά αγωνίσματα)
Παμπαίδων – Παγκορασίδων Β΄:
Δρόμοι: 60μ.- 150μ.-1.000μ. Σκυτ/μία 4Χ60μ.
Άλματα: Μήκος
Ρίψεις: Μπαλάκι
ΠΠ-ΠΚ Α: Γεννημένοι-νες τα έτη 1999 – 2000
Παμπαίδων – Παγκορασίδων Α :
Δρόμοι: 150μ.-1.000μ.
Άλματα: Μήκος
Δικαίωμα συμμετοχής:
Κάθε σωματείο έχει δικαίωμα να δηλώσει απεριόριστο αριθμό αθλητών-τριών
στα αντίστοιχα αγωνίσματα που περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα. Κάθε αθλητής-τρια έχει δικαίωμα να αγωνισθεί ΜΟΝΟ σε ένα αγώνισμα, καθώς και στην ομάδα σκυταλοδρομίας 4Χ60μ. του σωματείου του. Δεν επιτρέπεται η συμμετοχή εκτός συναγωνισμού για οποιονδήποτε αθλητή-τρια.
Δηλώσεις συμμετοχής:
Τα σωματεία θα πρέπει να υποβάλουν τη δήλωση συμμετοχής τους στην ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδ/σου πέντε (5) ημέρες πριν την διεξαγωγή των αγώνων, Δευτέρα 5/5/14 υπογραμμίζοντας τα ονόματα των δέκα (10) αθλητών-τριών και του συνοδού που θα καλύψει η Οργανωτική επιτροπή. Στους αγώνες οι συνοδοί θα πρέπει να έχουν μαζί τους τα δελτία των αθλητών ιατρικώς θεωρημένα για τους τελευταίους δώδεκα (12) μήνες, για να τα καταθέσουν στην γραμματεία των αγώνων (αίθουσα κλήσης).
Βαθμολογία-Αξιολόγηση ( Μόνο για την κατηγορία ΠΠ-ΠΚ Β΄)

Α. Στην Β΄ φάση σύμφωνα με την Γενική Προκήρυξη , το σωματείο θα βαθμολογηθεί-αξιολογηθεί με πέντε (5) βαθμούς εάν συμμετάσχει με 5-9 αθλητές συνολικά, σε δύο (2) τουλάχιστον διαφορετικούς αγώνες (ο κάθε αθλητής πρέπει να συμμετάσχει σε δύο τουλάχιστον αγώνες της Β΄ φάσης για να υπολογίζεται στην βαθμολογία-αξιολόγηση). Δεν είναι απαραίτητο και οι 5-9 αθλητές-τριες να συμμετέχουν στους ίδιους αγώνες).
Με δέκα (10) βαθμούς εάν συμμετάσχει με 10 έως 14 αθλητές -τριες συνολικά, σε δύο (2) τουλάχιστον διαφορετικούς αγώνες της β΄ φάσης (ο κάθε αθλητής πρέπει να συμμετάσχει σε δύο τουλάχιστον αγώνες της Β΄ φάσης για να υπολογίζεται στην βαθμολογία-αξιολόγηση). Δεν είναι απαραίτητο οι αθλητές-τριες να συμμετέχουν στους ίδιους αγώνες).
Με δέκα (15) βαθμούς εάν συμμετάσχει με 15 και περισσότερους-ρες αθλητές -τριες συνολικά, σε δύο (2) τουλάχιστον διαφορετικούς αγώνες της β΄ φάσης (ο κάθε αθλητής πρέπει να συμμετάσχει σε δύο τουλάχιστον αγώνες για να υπολογίζεται στην βαθμολογία-αξιολόγηση. Δεν είναι απαραίτητο οι αθλητές-τριες να συμμετέχουν στους ίδιους αγώνες).
Για την επίσημη βαθμολογία-αξιολόγηση του ΣΕΓΑΣ ισχύουν όσα αναφέρονται στην Γενική Προκήρυξη των Αγώνων των Παμπαίδων-Παγκορασίδων Β΄.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments