“Αναψαν φωτιές οι Ρώσοι, “οι ΗΠΑ ετοιμάζουν μια νέα πανδημία!”

0
koliadis_banner
koliadis_banner
Dodekanisos
Dodekanisos

Φωτιές άναψε ο επικεφαλής της μονάδας χημικής και βιολογικής άμυνας των ενόπλων δυνάμεων της Ρωσίας Igor Kirilov με μια τοποθέτηση που έκανε κατά την διάρκεια ενημέρωσης των δημοσιογράφβων. Ούτε λίγο, ούτ επολύ επεσήμανε πως “οι ΗΠΑ όπως και το 2019, άρχισαν να προετοιμάζονται για μια νέα πανδημία και να αναζητούν νέες μεταλλάξεις ιών. Δεν αποκλείουμε το ενδεχόμενο οι ΗΠΑ να χρησιμοποιήσουν τις λεγόμενες αμυντικές τεχνολογίες για επιθετικούς σκοπούς και για χάρη της παγκόσμιας διαχείρισης δημιουργώντας καταστάσεις κρίσης βιολογικής φύσης», είπε στην ενημέρωση.

«Όπως έχουμε επανειλημμένα σημειώσει, οι στρατιωτικές βιολογικές δραστηριότητες των ΗΠΑ αποτελούν απειλή για την ασφάλεια πολλών χωρών σε όλο τον κόσμο». Αν και οι επίσημοι στόχοι των αμερικανικών προγραμμάτων είναι η παρακολούθηση των κρουσμάτων και η παροχή βοήθειας στις αναπτυσσόμενες χώρες, στην πραγματικότητα βλέπουμε ότι το Πεντάγωνο διεξάγει ανεξέλεγκτη έρευνα διπλού σκοπού, παρακάμπτοντας τις διεθνείς υποχρεώσεις σύμφωνα με τη Σύμβαση Βιολογικών Όπλων», εξήγησε ο Kirilov, δημιουργώντας ήδη πολλές αντιδράσεις και ποικίλα σχόλια στη Δύση αναφορικά με τα όσα υποστήριξε.
Σύμφωνα με τον Kirillov, οι ΗΠΑ μελετούσαν εκτενώς τους κοροναϊούς λίγο πριν χτυπήσει η πανδημία Covid-19. Τον περασμένο μήνα, ο Λευκός Οίκος ανακοίνωσε τη δημιουργία του Γραφείου Πολιτικής Ετοιμότητας και Αντίδρασης για Πανδημία (OPPR), επιφορτισμένο με την «καθοδήγηση, τον συντονισμό και την εφαρμογή ενεργειών που σχετίζονται με την ετοιμότητα και την απάντηση σε γνωστές και άγνωστες βιολογικές απειλές».

koliadis_banner
koliadis_banner
Dodekanisos
Προηγούμενο άρθρο“Η Δύση θέλει να μην σταματήσει ο πόλεμος διότι …αυξάνει τα κέρδη της”
Επόμενο άρθροΚατά της στρατιωτικής επέμβασης στο Νίγηρα τάχθηκε η Αφρικανική Ένωση
3 1 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments