Αρχική Επικαιρότητα Ελεύθερη Πένα Aνανέωση δέρματος με την EKSEPTION !

Aνανέωση δέρματος με την EKSEPTION !

0
Dodekanisos

H EKSEPTION είναι μία μοναδική θεραπεία  για αποτελεσματική και γρήγορη αναδόμηση και αναζωογόνηση του δέρματος!

Έχει επιφανειακά και μεσαίου βάθους πήλιγκ και οξέα,εμπλουτισμένα με πεπτίδια,ένζυμα,βιταμίνες Ε και Α και υαλουρονικό οξύ,τα οποία χρησιμοποιούνται σε πολλές αισθητικές και δερματολογικές θεραπείες όπως στην Γήρανση του δέρματος,στην Φωτογήρανση,στην Χαλάρωση και Βαθιές ρυτίδες αλλά και στην Αφυδάτωση γιατί ενυδατώνει βαθιά το δέρμα! Έχουν λειαντικές ιδιότητες στο υπερκερατωμένο και με διευρυμένους πόρους δέρμα.

Σε σχέση με τα παραδοσιακά ΑΗΑ, προσφέρουν περισσότερα θεραπευτικά πλεονεκτήματα.Τα ΡΗΑs και τα ΒΑs είναι λιγότερο ερεθιστικά για το δέρμα σε σύγκριση με τα ΑΗΑ και προκαλούν μικρότερη αίσθηση καύσους .Κατά συνέπεια είναι συμβατά με κλινικούς ευαίσθητους τύπους δέρματος,την ροδόχρους ακμή και είναι το πλέον κατάλληλο πήλιγκ για τις συνθήκες ηλιοφάνειας στην Ελλάδα.

Tα PHAs ενισχύουν επίσης τον φραγμό του δέρματος και λειτουργούν ως υγροσκοπικά και ενυδατικά στοιχεία λόγω της δομής τους που τους δίνει την δυνατότητα να συγκρατούν σημαντική ποσότητα νερού. Δεν ερεθίζουν και δε δημιουργούν φωτοευαισθησίες και επιπλέον έχει αποδειχθεί ότι προσφέρουν ιδιαίτερη προστασία από τον ήλιο,γεγονός που αποδίδεται στις αντιοξειδωτικές ιδιότητές τους.

Η σειρά EKSEPTION αποτελείται από 11 διαφορετικά πήλιγκ,καλύπτουν πολλές θεραπείες:εξισορρόπηση λιπαρότητας, αντιγήρανση(ρυτίδες,χαλάρωση),φωτογήρανση,,ακμή (φαγέσωρες,μαύρα στίγματα,ενεργό ακμή μετά την ακμή),λεύκανση(πανάδες,μελαγχρωματικές κηλίδες),ενυδάτωση(ξηρότητα,αφυδάτωση),λείανση δέρματος(τραχιά υφή),ανανέωση κλπ.) και εκτός από οξέα περιέχουν και πεπτίδια,τα οποία λόγω της φύσης τους διεισδύουν αποτελεσματικά στο δέρμα,διεγείρουν τους ινοβλάστες,προστατεύουν το DNA των κυττάρων και συμμετέχουν στην αποκατάσταση,ανανέωση και μακροβιότητα των κυττάρων,ενεργοποιώντας τους φυσικούς μηχανισμούς αποκατάστασης!

Ανάλογα με τον τύπο και τις ανάγκες του δέρματος απαιτούνται 2-5 θεραπείες-συνεδρίες και το αποτέλεσμα είναι άμεσα ορατό με Ανανέωση δέρματος,Λάμψη,Φωτεινότητα και Αντιοξείδωση!!!

Κατερίνα Παπασάββα-Λαμπαδάκη,Αισθητικός,πτυχ/χος Αθηνών και Βιέννης,υπεύθυνη του κέντρου Ομορφιάς και Υγείας katerinadayspa στη Ρόδο,οδός Μεγ.Κων/νου 30,τηλ.22410-31016. www.katerinadayspa.gr

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments