Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Ανανεώσεις, αποχωρήσεις και μεταγραφές

Ανανεώσεις, αποχωρήσεις και μεταγραφές

0
evagoras_kleanthis5
Dodekanisos
Του Χρήστου Γρουίτση
Τις απαντήσεις των Αλαφάκη και Αγγελόπουλου περιμένουν στον Ευαγόρα, έτσι ώστε να ολοκληρώσουν τις επαφές με τους παίκτες που ανήκουν στο δυναμικό του συλλόγου και στη συνέχεια να κινηθούν για την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας. Μάλιστα, σήμερα το βράδυ, ο Σπύρος Αγγελόπουλος θα έχει ραντεβού με τον πρόεδρο του Ευαγόρα, Μιχάλη Παναγιώτου, προκειμένου να μιλήσουν για τις μεταγραφές.
Όσον αφορά τους ποδοσφαιριστές που έχουν ήδη ανανεώσει τη συνεργασία τους με τον σύλλογο της Ρόδου, αυτοί είναι οι Πεστλίκης, Ζωάννου, Παναγιώτου, Κώστας, Τσομάνι, Θ. Τσικούρης, Λυμπέρης, Π. Χατζηνικόλας, Σ. Χατζηνικόλας, Τζέκα, Νέγκας, Σκαφίδας, Μ. Τσικούρης, Λοίζος και οι Μελέτης και Σκαφίδας, αν δεν φύγουν από το νησί μας λόγω σπουδών.
Από την άλλη, παρελθόν από τον σύλλογο αποτελούν οι Λαμπούδης, Θεοδώρου, Πιτσουρδάκης, Ψυρρόπουλος, Σαλονικιός, Αμοιρόπουλος, Μπιζάτης, Δημητρίου, Οχτάρας και Κούκι.
Ο Ευαγόρας θα κινηθεί στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού για την απόκτηση 2-3 μικρών σε ηλικία παικτών, ενός τερματοφύλακα, ενός κεντρικού αμυντικού και δύο παικτών που θα αγωνίζονται στην αριστερή πτέρυγα.
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments