Αρχική Αθλητικά νέα Ανανέωσε μέχρι το 2023 στην Mercedes ο Χάμιλτον

Ανανέωσε μέχρι το 2023 στην Mercedes ο Χάμιλτον [pic]

0
Πηγή: f1
Dodekanisos

Ο Λούις Χάμιλτον υπέγραψε νέο συμβόλαιο διετούς διάρκειας με την Mercedes. Αυτό σημαίνει ότι θα ανήκει στο δυναμικό των «ασημένιων βελών» τουλάχιστον μέχρι το τέλος του 2023. 

Με την Mercedes ο Χάμιλτον κέρδισε μέσα σε εννιά χρόνια έξι από τα επτά Παγκόσμια πρωταθλήματα του  στην F1. 

«Είναι δύσκολο να πιστέψω πως πέρασαν σχεδόν εννιά χρόνια από όταν ήρθα στην Mercedes. Είμαι ενθουσιασμένος που θα συνεχίσουμε την συνεργασία μας για ακόμα δύο χρόνια», δήλωσε ο 36χρονος. 

Στην συνέχεια συμπλήρωσε και τα ακόλουθα: 

«Έχουμε επιτύχει τόσα πολλά μαζί. Θεωρώ πως έχουμε ακόμα πολλά περισσότερα να πετύχουμε εντός και εκτός των πιστών. Είμαι περήφανος και ευγνώμων για τον τρόπο που με έχει στηρίξει η Mercedes. Σας ευχαριστώ που συνεχίζετε να έχετε πίστη σε εμένα», είπε μεταξύ άλλων. 

Από την άλλη ο Τότο Βολφ επικεφαλής και διευθύνων σύμβουλος της Mercedes είπε: 

«Καθώς βαδίζουμε σε μία νέα εποχή στην F1, δεν μπορεί να υπάρχει καλύτερος οδηγός στην ομάδα μας από τον Χάμιλτον. Τα κατορθώματά του στο άθλημα μιλούν από μόνα τους. Όσο ο Λούις έχει αυτή την «σπίθα» για να αγωνιστεί, μπορεί να συνεχίσει για όσο θέλει.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως αβέβαιη παραμένει η δεύτερη θέση του συμπαίκτη του Χάμιλτον στην Mercedes. Η θέση «παίζεται» μεταξύ του Βάλτερι Μπότας (στην ομάδα από το 2017) και  του Τζόρτζ Ράσελ (ανήκει στην Mercedes και φέτος τρέχει εντυπωσιακά με την Williams). 

 

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments