Αρχική Αθλητικά νέα Μπάσκετ Ανανεωμένο το non stop

Ανανεωμένο το non stop

0
basket nonstop
Dodekanisos

Η καινούρια χρονιά έφερε νέες ευχάριστες αλλαγές στα
τουρνουά ΝΟΝSTOP του «ΡΟΔΙΩΝ άθλησις»! Το 8ο κατά σειρά, το οποίο διοργανώθηκε το Σάββατο στις 09/02/2013 στο ανανεωμένο γήπεδο μπάσκετ του «ΡΟΔΙΩΝ άθλησις», μας ανάγκασε ευχάριστα, λόγω της
μεγάλης ζήτησης των ομάδων, να αλλάξουμε τον αριθμό από 8 σε 10, ανεβάζοντας έτσι ακόμα περισσότερο το επίπεδο. Η εναλλαγή των αποτελεσμάτων στους ομίλους έφερε ισοβαθμίες στις τελικές βαθμολογίες και νέα πρόσωπα στους ημιτελικούς, κατά συνέπεια νέο πρωταθλητή στο τουρνουά. Για την ιστορία οι ομάδες που έλαβαν μέρος είναι:

1ος Όμιλος

2ος Όμιλος

MODELA                                7

ΚΟΥΤΣΟΙ                                   8

CARPE DIEM                         7

ΜΠΑΣΚΕΤΟΦΙΛΟΙ                   7

AIRBALL                                 7

ΑΣΧΕΤΟΙ                                   6

ΕΥΒΟΙΩΤΕΣ                            5

ΛΕΜΑΝ                                    5

RED                                         4

FANTASTIC 4                           4

Στον πρώτο ημιτελικό, οι ΜΠΑΣΚΕΤΟΦΙΛΟΙ, αν και κατάφεραν να ανατρέψουν τη μεγάλη εις βάρος τους διαφορά, στο ξεκίνημα του αγώνα, τελικά ηττήθηκαν με 19-21 από τα MODELA. Στον δεύτερο ημιτελικό, η CARPE DIEM πήρε την ρεβάνς από τον τελικό του 7ου τουρνουά με αντίπαλο τους ΚΟΥΤΣΟΥΣ αφήνοντάς τους έτσι εκτός τελικού για πρώτη φορά στα χρονικά του τουρνουά με 21-17. Στον μεγάλο τελικό, τα MODELA βρέθηκαν πιο έτοιμοι με μεγαλύτερη εμπειρία στον θεσμό και επικράτησαν με 21-14 των CARPE DIEM κατακτώντας για δεύτερη φορά το τουρνουά. Λόγω της άμεσης συμπλήρωσης των θέσεων αρκετά νωρίς, το «ΡΟΔΙΩΝ άθλησις» ανανεώνει το ραντεβού για τις αρχές Μαρτίου δίνοντας προτεραιότητα στις ομάδες που δεν πρόλαβαν να δηλώσουν συμμετοχή.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments