Αρχική Επικαιρότητα Επίθεση σε συνεργείο του OPEN, έβαλε τα κλάματα στον αέρα

Επίθεση σε συνεργείο του OPEN, έβαλε τα κλάματα στον αέρα [video]

1
Dodekanisos

Εν ώρα καθήκοντος οι δημοσιογράφοι του συνεργείου του OPEN δέχθηκαν on air άνανδρη επίθεση από μέλη 15 ατόμων. Η ρεπόρτερ Ελευθερία Σπυράκη έκλαιγε και ούρλιαζε γιατί φοβήθηκε για την ζωή της. Ενώ τόνισε πως ένας συνάδελφός της έπεσε και θύμα κλοπής από τα ίδια άτομα. 

Κατά την διάρκεια του ρεπορτάζ τους για τις πυρκαγιές, οι ρεπόρτερ άκουσαν ουκ ολίγες φορές τους πολίτες να βρίζουν τον πρωθυπουργό της χώρας μας. Δεν μπορούσαν όμως να φανταστούν πως οι ίδιοι θα πέσουν θύματα λιντσαρίσματος. Μιας άνανδρης επίθεσης 15 ατόμων που επιτέθηκαν στο αυτοκίνητο των δημοσιογράφων. Ενώ δεν σταμάτησαν μόνο εκεί, αφού έκλεψαν και τον δημοσιογράφο Κώστα Αλατζά. Η συνάδελφός του Ελευθερία Σπυράκη κατέγραψε ζωντανά την κατάσταση που έζησε. Καθώς την ώρα που συνέβη (Σάββατο 7/8 περί της δύο τα ξημερώματα) ο τηλεοπτικός σταθμός ήταν σε ζωντανή μετάδοση.

Δείτε το βίντεο της επίθεσης

https://www.youtube.com/watch?v=n8RLmJYKbFo

«Στο σημείο που βρισκόμαστε… Έχουνε περικυκλώσει το αυτοκίνητο στο οποίο βρισκόμαστε! Χτυπάνε τα τζάμια και τις πόρτες! Επιτέθηκαν και στον συνάδελφο…» περιέγραψε η ρεπόρτερ. Κατά τη διάρκεια της περιγραφής της, η αμηχανία στο στούντιο ήταν έκδηλη, ενώ ακολούθως εμφανίστηκε ταραγμένη και η ρεπόρτερ Γεωργία Γαραντζιώτη, που συνδέθηκε από άλλο σημείο.

Αξίζει να σημειωθεί το γεγονός πως σύμφωνα με τη δημοσιογράφο, μπροστά στο περιστατικό ήταν παρόντες αστυνομικοί που παρακολουθούσαν την επίθεση και δεν έκαναν τίποτα! Στο τέλος, κατά την ίδια, επενέβησαν πυροσβέστες και έληξε εκεί το περιστατικό. 

Το βίντεο μετά την επίθεση και τα λόγια της αναστατωμένης ρεπόρτερ

Πραγματικά είναι απορίας άξιο τι σκεφτόντουσαν αυτοί οι 15 άνανδροι που επιτέθηκαν και έκλεψαν τους ρεπόρτερ. Οι οποίοι αυτή την στιγμή το καθήκον τους κάνουν, ρισκάροντας και την ζωή τους. Όπως έκανε η Γεωργία Γαραντζιώτη. Η νεαρή ρεπόρτερ, είχε παρατήσει τις κάμερες, έπιασε τη μάνικα και άρχισε να βοηθά τους πυροσβέστες στην άνιση μάχη με τις φλόγες στο Καπανδρίτι.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Racoon
Racoon
2 years ago

Ότι σπέρνεις, θερίζεις! ✌️