Αρχική Αθλητικά νέα Μπάσκετ Αναμενόμενη ήττα

Αναμενόμενη ήττα

0
kolossos_osfp2
Dodekanisos
Του Γιάννη Αρφαρά

Ο Κολοσσός απέναντι στον πανίσχυρο Ολυμπιακό ηττήθηκε με 90-55.Η ομάδα της Ρόδου ήταν ανταγωνιστική την πρώτη περίοδο. Μάλιστα πέρασε μπροστά στο σκόρ για λίγο 13-14, όμως πριν το κλείσιμο του δεκαλέπτου ο Ολυμπιακός πήρε το προβάδισμα 19-18.Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς έβαλε τις φωνές στους παίκτες του και ιδιαίτερα στους play-mayker για να δώσουν ρυθμό.Στο δεύτερο δεκάλεπτο ο Ολυμπιακός ήταν πιο αποτελεσματικός απέναντι στην κλειστή ζώνη άμυνας του Κολοσσού παίρνοντας διψήφια διαφορά +13 πόντων πηγαίνοντας στα αποδυτήρια με σκόρ 44-31 ανακουφίζοντας τον προπονητή του Ολυμπιακού. Στην επανάληψη, η είσοδος του νεαρού Παπανικολάου που πρόσφερε ουσία και θέαμα για την ομάδα του,ανέβασε την διαφορά στους 21 πόντους σε λιγότερο απο 6′. Ο Μίλος Τεόντοσιτς έκανε την φάση του αγώνα πετυχαίνοντας τρίποντο απο τα δέκα μέτρα στην εκπνοή των 24΄΄ξεσηκώνοντας τους λίγους φιλάθλους που βρέθηκαν στο Σ.Ε.Φ.Το τελευταίο 10′ ειχε διαδικαστικό χαρακτήρα με την διαφορά να εκτοξεύεται.Τελικό σκορ 90-55. Τα δεκάλεπτα:19-18,44-31,67-44,90-55
Ο Άγγελος Τσάμης δήλωσε στην κάμερα της ΕΤ1: “Δεν εχεις πολλά περιθώρια λάθους απέναντι στον Ολυμπιακό, εμείς προσπαθήσαμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και αυτο θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και στη Ρόδο την Τετάρτη.”
Ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης του Ολυμπιακού είπε: “Δυσκολευτήκαμε για 15′  αλλά στη συνέχεια βρήκαμε ρυθμό και τελειώσαμε το παιχνίδι εύκολα.”
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments