Αρχική Videos Αναλυτής: Απίστευτα ευάλωτες οι ΗΠΑ λόγω της “πράσινης ατζέντας” που ακολουθούν

Αναλυτής: Απίστευτα ευάλωτες οι ΗΠΑ λόγω της “πράσινης ατζέντας” που ακολουθούν

0

Κάθε περιοχή των ΗΠΑ θα μπορούσε να κινδυνεύσει με σημαντικές διακοπές ρεύματος αυτό το καλοκαίρι, λόγω του ότι ακολουθούν τις «πράσινες πολιτικές ενέργειας», λέει με δηλώσεις του στο Fox ο ειδικός αναλυτής, ιδρυτής και εκτελεστικός διευθυντής του Power the Future, Daniel Turner.

«Νομίζω ότι ολόκληρη η χώρα είναι απίστευτα ευάλωτη, επειδή ολόκληρη η χώρα αντιμετωπίζει τεράστια έλλειψη ενέργειας και δεν νομίζω ότι υπάρχει κανένα μέρος που να είναι πραγματικά ασφαλές», δήλωσε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε και τα εξής: «Οι πολιτείες που έχουν υποχωρήσει στην πίεση να στραφούν σε πηγές  πράσινης ενέργειας, συμπεριλαμβανομένης της αιολικής, της ηλιακής και της υδροηλεκτρικής ενέργειας, θα μπορούσαν να υποφέρουν φέτος.

Οι περιοχές της χώρας που θα με απασχολούσαν περισσότερο είναι αυτές που έχουν ήδη εγγενείς αδυναμίες. Τέξας, Καλιφόρνια, Νέο Μεξικό, Νέα Υόρκη, όλη η Νέα Αγγλία. Πρόκειται για περιοχές των οποίων οι πολιτικές και οι πολιτικές αποφάσεις έχουν αποδυναμώσει το ηλεκτρικό τους δίκτυο».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments