Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Αναλυτική ενημέρωση για τις Ακαδημίες

Αναλυτική ενημέρωση για τις Ακαδημίες

0
akadimies foivos
Dodekanisos

Την Πέμπτη το απόγευμα έλαβε χώρα για πρώτη φορά στα χρονικά της ιστορίας του συλλόγου, στις εξέδρες του γηπέδου Κρεμαστής, πλήρης ενημέρωση από τα μέλη της επιτροπής των Ακαδημιών στους γονείς των παιδιών που υπάρχουν στα τμήματα των Ακαδημιών .
Στην γεμάτη κερκίδα του γηπέδου από γονείς και παιδιά, οι κ.κ. Μαμαλίγκας και Μούκας με τους προπονητές των παιδιών, έδειξαν σε όλους πώς το μέλλον των παιδιών τους είναι ο Φοίβος.
Οι παρευρεθέντες γονείς των μικρών ποδοσφαιριστών
-Ενημερώθηκαν αρχικά για την αρχική πορεία των τμημάτων μετά από ένα καλωσόρισμα από τα μέλη της επιτροπής και τις σχετικές ευχαριστίες προς όλους .
-Στην συνέχεια έγιναν σε όλους, οι συστάσεις των μελών της επιτροπής αλλά και των προπονητών των Ακαδημιών του Φοίβου.
-Τα μέλη της επιτροπής, εξήγησαν στους γονείς πώς γίνεται ο διαχωρισμός των τμημάτων, με βάση τις ηλικίες την φετινή χρονιά .
-Μοιράσθηκε επίσης το πρόγραμμα των παιδιών ανά ηλικία, αλλά αναφέρθηκε και ποιος θα είναι ο προπονητής σε κάθε τμήμα .
-Έγινε ιδιαίτερη επισήμανση στην ηλεκτρονική καταγραφή των παιδιών, με όλα τους τα στοιχεία
-Αναλύθηκε το χορηγικό μοντέλο και συζητήθηκαν και θέματα ρουχισμού προπόνησης και αγώνων
-Οι ομιλητές της επιτροπής, στάθηκαν επίσης στην έγκαιρη καταβολή της μηνιαίας συνδρομής, αλλά και στην ύπαρξη εφάπαξ ετήσιας συνδρομής από πλευράς γονέων, ενώ συζητήθηκε και το οικονομικό ενδεχόμενο της συμμετοχής δυο παιδιών, από την ίδια οικογένεια στις Ακαδημίες.
-Αναλύθηκε ο στόχος των Ακαδημιών του Φοίβου, για την τρέχουσα περίοδο και τονίσθηκε η αναγκαία συμμετοχή τους σε όλα τα τουρνουά.
-Στο τέλος όλοι έφυγαν ευχαριστημένοι, γιατί για πρώτη φορά στα χρονικά γίνεται μια τέτοια ενημέρωση σε γονείς από τους υπεύθυνους των Ακαδημιών του Φοίβου

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments