Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα «Αναληθή τα όσα είπε ο Διαμαντέας!»

«Αναληθή τα όσα είπε ο Διαμαντέας!»

5
tsaggaris sindesmos
Dodekanisos

Άμεση ήταν η απάντηση του αρχιδιαιτητή Βασίλη Τσαγγάρη στα όσα υποστήριξε χθες στην τηλεοπτική εκπομπή «Η Δίκη» (στον ΣΚΑΙ) ο πρώην διαιτητής Νίκος Διαμαντέας. Με γραπτή του δήλωση αναφέρει τα ακόλουθα:
«Με αφορμή τα όσα ακούστηκαν χθες το βράδυ στην τηλεοπτική εκπομπή του ΣΚΑΙ «Δίκη» , σε ότι αφορά πως εγώ είπα στον κύριο Διαμαντέα Νικόλαο πρώην διαιτητή της ένωσης ποδοσφαιρικών σωματείων Δωδεκανήσου που τυγχάνει να είμαι Αρχιδιαιτητής από το 2010 έως και σήμερα , ότι ήταν επιθυμία του υφυπουργού αθλητισμού να προαχθεί στην SUPER LEAGUE ο βοηθός διαιτητή της ένωσης μας κ. Φραγκιαδάκης Λεωνίδας είναι άκρως αναληθή. Ούτε επικοινώνησα ποτέ μαζί μου κανένας υφυπουργός ούτε πολύ περισσότερο μου ζήτησε οποιοδήποτε πολιτικό πρόσωπο να προωθήσω κάποιο συγκεκριμένο διαιτητή, ούτε υπάρχει δόση αλήθειας στα όσα ανέφερε ο κύριος Διαμαντέας. Σημειώνω ότι την περίοδο εκείνη δεν γνώριζα καν τον υφυπουργό αθλητισμού με τον οποίο γνωριστήκαμε μετέπειτα σε κοινωνική εκδήλωση. Επιφυλάσσομαι δε όλων των δικαιωμάτων μου»

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
5 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
liakos
liakos
10 years ago

min to les isws ektethis perisoterw

FONTAN
FONTAN
10 years ago

ΜΗΝ ΛΕΣ ΨΕΜΑΤΑ κ. ΤΣΑΓΓΑΡΗ. ΑΣ ΤΟ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΤΕΘΕΙΣ

makis
makis
10 years ago

καλημέρα σας, όποιος από εσάς έχει τα στοιχεία ας τα κατάθεσή και όχι φρου φρου και αρώματα, και εγώ ξέρω από φρου φρου και αρώματα.

makis
makis
10 years ago

καλημέρα στους -10 ξερόλες, κανένα στοιχείο για το τσαγκάρη πάλι φρού-φρού

makis
makis
10 years ago

κανένα νέο στοιχείο για τον τσαγκάρη,μην ντρέπεστε σε σας απευθύνομαι τους φρού φρού και αρωματάκι (liakos-FONTAN)