Ανακοίνωση του Συνδέσμου Προπονητών

0
proponites logo

Το διοικητικό συμβούλιο του Π.Σ.Π.Π. καλεί τα μέλη του και ιδιαίτερα τους συναδέλφους που εργάζονται σε ομάδες της Α΄ κατηγορίας Δωδεκανήσου, να δώσουν το παρών στο σεμινάριο διαιτησίας( νέοι κανονισμοί), που θα διεξαχθεί σε συνεργασία με την ΕΠΣΔ και το Τοπικό Όργανο Διαιτησίας, την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου με ώρα έναρξης 7.00 το απόγευμα. Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Δωδεκανήσου, τα οποία βρίσκονται στην οδό Παπαζαχαρίου 4(πάροδος στην οδό Αναστασιάδη). Την ίδια ημέρα και με αφορμή την έναρξη του πρωταθλήματος της Α΄ κατηγορίας, θα παραδοθούν στους συναδέλφους προπονητές οι κάρτες αγωνιστικού χώρου, εφόσον προσκομίσουν και μια έγχρωμη φωτογραφία τους(μέγεθος το ίδιο με της πολιτικής ταυτότητας), διότι σε διαφορετική περίπτωση θα έχουν πρόβλημα παρουσίας στην τεχνική περιοχή της ομάδας τους. Αργότερα και έγκαιρα θα ακολουθήσει η κάρτα για τους προπονητές της Β΄ κατηγορίας.

Θα τιμηθεί ο Σιδηρόπουλος

Το Δ.Σ. του συνδέσμου, με απόφαση του, λίγο πριν την έναρξη του σεμιναρίου θα τιμήσει τον κορυφαίο Έλληνα και διεθνή διαιτητή του Συνδέσμου Δωδεκανήσου Αναστάσιο Σιδηρόπουλο, για την προσφορά του στην διαιτησία και στο ποδόσφαιρο.

ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ: Η ΕΠΣΔ έχει παραλάβει ταυτότητες τριετίας 2015-2018 και παρακαλούνται οι συνάδελφοι προπονητές να επισκεφτούν τα γραφεία της Ένωσης για να τις παραλάβουν. Ώρες γραφείων από 09.οο το πρωί έως τις 14.οο το μεσημέρι.