Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα Ανακοίνωση του Διαγόρα

Ανακοίνωση του Διαγόρα

2
diagoras sima
Dodekanisos

Επίσημη τοποθέτηση με αφορμή ανώνυμη επιστολή, μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε πήρε σήμερα η διοίκηση του Γ.Σ. Διαγόρας. Το πλήρες κείμενο αναφέρει τα εξής:
«Σε απάντηση προς τον ανώνυμο χρηματοδότη Διαγορίτη, που με ανώνυμη επιστολή του σε συγκεκριμένο Μέσο, προσπάθησε να αμαυρώσει τον πρόεδρο , τους συνεργάτες του στη διοίκηση και όλα τα μέλη των τμημάτων του Διαγόρα, του λέμε ότι η λασπολογία και ο ανήθικος τρόπος να στιγματίσει όλα τα τμήματα του Γ.Σ. Διαγόρας με ανήθικες λέξεις και απαράδεκτες φράσεις, δεν αρμόζουν σε έναν υποτιθέμενο Διαγορίτη. Ξεχνά ο κύριος αυτός ότι δεν μπορεί και δεν έχει το δικαίωμα να προσπαθεί με ανώνυμες ανακοινώσεις να υποτιμήσει το υψηλό επίπεδο, την αξιοπρέπεια και προπάντων την ιστορία του σωματείου Γ.Σ. Διαγόρας. Δυστυχώς για τον συγκεκριμένο κύριο και την παρέα του, θα του θυμίσουμε τα αποτελέσματα των τμημάτων του Γ.Σ. Διαγόρας…
-Σε πέντε αγωνιστικά τμήματα του μπάσκετ, τα τρία κέρδισαν τον τίτλο του πρωταθλητή Δωδεκανήσου και τα άλλα δύο αναδείχθηκαν δευτεραθλητές οι παίκτες τους.
-Οι παίδες στο ποδόσφαιρο κέρδισαν τον τίτλο του πρωταθλητή και οι έφηβοι του δευτεραθλητή.
-Οι κορασίδες πήραν την πρώτη θέση στο πρωτάθλημα βόλεϊ
-Στην ποδηλασία είχαμε πρωταθλητές Ελλάδος και
-Στον στίβο είχαμε πολλά θετικά και ελπιδοφόρα αποτελέσματα, με πλούσια ταλέντα στις Ακαδημίες. Όλα αυτά με οικονομικούς πόρους πραγματικών φίλων του Γ.Σ Διαγόρας και των μελών του δ.σ. Όσον αφορά για τον σύμβουλο που δεν καλείται στα συμβούλια, αναφέρουμε στον ανώνυμο κύριο ότι αυτός που δεν σέβεται τις αρχές και τις αποφάσεις της διοίκησης και δημιουργεί προβλήματα, δεν έχει θέση-συνήθως- σε κανέναν δ.σ. Κύριε ανώνυμε, ακόμη και επώνυμη να ήταν η επιστολή σας, εσείς προσωπικά είστε πολύ μικρός για να υποτιμήσετε και να υποβαθμίσετε έναν ιστορικό σύλλογο με 108 χρόνια ζωής, με αξίες, δόξα και συνέπεια. Μέλημα των ανθρώπων που υπηρέτησαν και υπηρετούν το Διαγόρα είναι να το διατηρήσουν ψηλά! Αν είστε ένας από αυτούς που πίστεψαν στην «ιδέα του Διαγόρα» και επέλεξες να κρυφτείς πίσω από μια ανώνυμη ανακοίνωση, τότε δεν έχεις καμία θέση στην οικογένειά του Γ.Σ. Διαγόρας».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
visitor
visitor
10 years ago

Μα καλά, έτσι κάνουν οι σοβαροί δημοσιογράφοι;;
Αναρτούν ανώνυμες επιστολές;;

Τώρα μάζεψέ τα …

sam
sam
10 years ago

Στο χωριό μου ξέρεις τι λένε…Κύριε news12 είστε και λεβέντης είσαι και μαλάκας!!!Σοβαρός είσαι ρε; Δημοσιευεται ανακοίνωση που σου δίνει κάποιος χωρίς υπογραφή; Και μετά γιατί την κατεβάζεις…Φόρεσες κι εσύ την ταμπέλα του Βλάκα στην τελική!!!