Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Ανακοίνωση του Αγίου Λουκά

Ανακοίνωση του Αγίου Λουκά

0
4
Dodekanisos

Ανακοίνωση με αφορμή το πρόσφατο παιχνίδι με τον Ευκλή Σορωνής στο πλαίσιο του πρωταθλήματος της Β’ Κατηγορίας, εξέδωσε η διοίκηση του Αγίου Λουκά ΑΦΆΝΤΟΥ. Συγκεκριμένα:
«Με αφορμή τις δηλώσεις και τα σχόλια που επακολούθησαν τον αγώνα της Κυριακής 23/02/2014 μεταξύ των ομάδων του Αγίου Λουκά και του Ευκλή Σορωνής, η διοίκηση του σωματείου «ΑΘΛ.Ε.Τ.Ι.Κ.Ο. – Π.Σ.Α. ΑΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ» θα ήθελε να ξεκαθαρίσει ότι σε καμία περίπτωση δεν έχουμε αντιπαλότητα ή εμπάθεια με τη διοίκηση, τον προπονητή ή τους ανθρώπους του Ευκλή Σορωνής, με πολλούς από τους οποίους άλλωστε μας συνδέει μακρόχρονη φιλία. Η αγανάκτησή μας αφορούσε αποκλειστικά και μόνο στην απαράδεκτη διαιτησία του κ. Ράδου και στον ατυχή τρόπο με τον οποίο η Τοπική Επιτροπή Διαιτησίας αντιμετώπισε τον αγώνα με τον ορισμό του συγκεκριμένου διαιτητή. Ευχόμαστε καλή συνέχεια στην ομάδα του Ευκλή και καλή επιτυχία στην προσπάθειά της για άνοδο στην Α΄ κατηγορία».
-Η διοίκηση, ο προπονητής  και οι ποδοσφαιριστές του σωματείου «ΑΘΛ.Ε.Τ.Ι.Κ.Ο. – Π.Σ.Α. ΑΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ» εκφράζουν τα εγκάρδια συγχαρητήριά τους στο γενικό γραμματέα του σωματείου κ. Γεώργιο Γαμβρούδη και τη σύζυγό του Μαρί Αυγουστή για τη γέννηση της κόρης τους και τους εύχονται να είναι υγιής και καλορίζικη!

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments