Ανακοίνωση των παικτών του ΑΣ Χάλκης

1
5

Ανακοίνωση εξέδωσαν και οι παίκτες του ΑΣ Χάλκης με αφορμή την επιστροφή της ομάδας στο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας Δωδεκανήσου. Αναλυτικά:
«ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΤΟΝΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ,ΣΩΜΑΤΙΚΗ,ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΦΟΡΤΙΣΗ ΚΑΙ ΠΙΕΣΗ ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΗΝ ΕΞΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ.
ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΣΤΟΝ (ΑΝΘΡΩΠΟ) Κο ΣΑΚΗ ΝΑΛΜΠΑΝΤΗ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΨΕ ΣΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΗΡΘΕ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΣΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ,ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΣΤΗΝ Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΚΟΣΤΟΣ.
ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ Κο ΜΑΝΩΛΗ ΣΥΝΤΙΧΑΚΗ, ΤΟΝ Κο ΔΗΜΗΤΡΗ ΦΡΑΓΚΑΚΗ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΛΕΙΨΕ ΣΤΙΓΜΗ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ,ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΧΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΩΤΕΡΓΑΤΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ Κο ΑΓΓΕΛΟ ΦΡΑΓΚΑΚΗ ΠΟΥ ΔΕ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΛΕΙΠΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ “ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ” ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΜΟΝΗ.
ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΜΑΣ (ΣΑΚΗ ΝΑΛΜΠΑΝΤΗ) ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΩΣ, ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ, ΕΤΣΙ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ.
ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΣΕ Ο,ΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΛΕΜΕ ΤΟ ΕΞΗΣ…
ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΓΕΛΟ ΦΡΑΓΚΑΚΗ ΜΑΘΑΜΕ ΝΑ ΓΥΡΝΑΜΕ ΤΟ ΜΑΓΟΥΛΟ ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΧΤΥΠΑΝΕ ΜΕ ΤΑ ΣΦΥΡΙΓΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΤΟΣΟ ΣΠΟΥΔΑΙΟΙ ΟΤΑΝ ΕΣΕΙΣ ΥΠΟΤΙΜΟΥΣΑΤΕ ΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΜΑΣ.
Υ.Γ.1. ΚΥΡΙΕ ΔΙΑΙΤΗΤΑ, ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΝΑΛΜΠΑΝΤΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΘΑΜΕ, ΑΚΟΥΣΑΜΕ, ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΕΙΠΑΜΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ, ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΛΕΜΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΑΝΤΡΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ, ΟΤΑΝ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ…ΑΛΙΜΟΝΟ ΣΕ ΣΑΣ!
Υ.Γ.2. ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΙΚΤΗ ΜΑΣ ΑΝΤΩΝΗ ΣΠΥΡΟΥ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΝ ΚΑΙ ΒΑΡΙΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΕΝΟΣ ΕΠΕΛΕΞΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ!»