Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Ανακοίνωση της ΠΑΕ Ρόδος κατά του Νίκου Γιορδαμνή

Ανακοίνωση της ΠΑΕ Ρόδος κατά του Νίκου Γιορδαμνή

0
Dodekanisos

Ανακοίνωση με αποδέκτη τον δημοσιογράφο Νίκο Γιορδαμνή εξέδωσε η διοίκηση της ΠΑΕ Ρόδος. Αναλυτικά, το πλήρες κείμενο αναφέρει τα ακόλουθα:

“Επειδή θεώρησαν πως η μη απάντηση είναι αδυναμία και μάλιστα σε σημείο που έχουν εκτροχιαστεί και έχουν προσγειωθεί …ανώμαλα θεωρούμε πως είναι επιβεβλημένο να δοθούν απαντήσεις:
Είναι γεγονός πως την ΡΟΔΟ την διοικεί μια στενή ομάδα ανθρώπων αποτελούμενη από αυτούς που η Γενική Συνέλευση των μελών εξέλεξε και μάλιστα σε μια συνέλευση με πρωτοφανή συμμετοχή!
Αυτή η διοίκηση, με επικεφαλής τον ΤώνηΜαρτίνη δεν δίνει την «χαρά» στο Γιορδαμνή να λαμβάνει γνώση των αποφάσεων ή ενεργειών πριν αυτές υλοποιηθούν. Αυτό γινότανε μέχρι πρόσφατα στην ομάδα μας, με καφενειακέςτακτικές πουτόσο ικανοποιούσαν αυτούς που …διαμαρτύρονται. Και γι αυτό η ομάδα είχε …οδηγηθεί στην γαλανή σακκούλα!
Δεν ρωτάμε τον Γιορδαμνή και την παρέα του ποια μεταγραφή θα κάνουμε ή ποιον θα προσλάβουμε, έτσι δυσκολεύτηκε ο ίδιος στααποκλειστικά και φυσικά δεν μαθαίνει πρώτο το αφεντικό του τι ακριβώς γίνεται!
Μα ας πούμε και τι ρυθμίσεις ισορροπιών έχουν γίνει! Από τότε που ο Γιορδαμνής κατάλαβε πως κόπηκε κάθε γέφυρα με τη Ρόδο, λογικά κόλλησε στον Ιάλυσο! Πρωτοφανώς και για λόγους που δεν χωρούν αναλύσεων το siteΓιορδαμνή και ΣΙΑ μετατράπηκε σε …ντουντούκα των κρυφών επιδιώξεων εις βάρος της Ρόδου.
Μερικά παραδείγματα:
• Όταν ένας ανεκδιήγητος «φροντιστής» εκδιώχθηκε από τη ΡΟΔΟ αφού διαπιστώθηκε τι είχε κάνει, εμφανίσθηκε στο παλιό αφεντικό του, που έδωσε εντολή στον Γιορδαμνή να χρησιμοποιήσει την ανορθόγραφη πέννα του εις βάρος της Ρόδου, για να την θίξει.
• Όταν δεν άρχισε συνεργασία με τον ποδοσφαιριστή LUCEROο Γιορδαμνής έλαβε εντολή να εμφανίσει την απόκτηση του από τον Ιάλυσο ως …αρπαγή από τη Ρόδο, πιθανώς για να ικανοποιηθούν τα σύνδρομα!
Αυτά είναι μόνο δύο παραδείγματα του τρόπου γραφής και των διαδρόμων του Γιορδαμνή με τον κηδεμόνα του. Αδιαφορούμε αλλά επισημαίνουμε.
Το σπουδαίο στην υπόθεση είναι πως αυτός και όσοι είναι μαζί του, αν και δεν έχουν …διάθεση αλλά και τον τρόπο παρουσίασης θεμάτων της Ρόδου, «αρπάζουν» κατά την προσφιλή έκφραση τους το υλικό που δημοσιεύει η ΡΟΔΟΣ, ουσιαστικά χωρίς να υπολογίζουν πνευματικά δικαιώματα.
Παρουσιάζουν κατά το δοκούν θέματα της ομάδας μας, όποια μπορούν να τους κρατούν στην επικαιρότητα και σε επαφή με τον κόσμο της ομάδας μας. Καμιά αναφορά όμως στις επιτυχίες, στις πρόσφατες μεταγραφές, στον MartinLiechti, στον Ραζάκ… Αυτά κάνουν ζημιά στο imageτου παράγοντα που βγάζουν κάθε χρόνο πρώτο παράγοντα της Δωδεκανήσου, έστω κι αν αλλιώς ο κόσμος τα καταλαβαίνει… έστω κι αν η ομάδα του Γιορδαμνή διασώθηκε με ενέσεις!

Γνωρίζουμε καλά πως το τελευταίο δημοσίευμα εγράφη υπό την πίεση κάποιου που ξεχάστηκε στον πάγκο σαν τα …κλειδιά: Στο πλήρωμα του χρόνου θα γίνει και γι αυτό το πρόσωπο αναφορά, έτσι ώστε να μην το παίζει ο Γιορδαμνής…Ρομπέν των Ροδιτών: Ποιο ΡΟΔΟΣ από τη ΡΟΔΟ δεν γίνεται!
Τέλος, αφήσαμε το τελευταίο και ισχυρότερο κίνητρο του Γιορδαμνή για να τα βάζει και να βάλλει εναντίον της διοίκησης της ΡΟΔΟΥ.
Ανεξέλεγκτα και χωρίς να δίνει λογαριασμό σε κανέναν αυτός και η παρέα του καραδοκούσαν σε κάθε αγώνα της ομάδας για μετάδοση, για το περιβόητο LIVESTREAMING. Όλα πήγαν στραβά, όταν μας πρότειναν να αναλάβουν αλλά αρνηθήκαμε. Μια μετάδοση πόσα απέδιδε; Αυτά σήμερα πάνε στην ομάδα, πολλά ή λίγα. ΑΥΤΟ είναι το κυρίαρχο που έκανε τον Γιορδαμνή να μην αγαπά την Ρόδο και στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής να ψάχνει στους αντιπάλους μας μεταδόσεις μόνο και μόνο για να πικάρει τον κόσμο της ομάδας μας: Μας έφεραν ακόμα και σε σύγκρουση με το ΜΑΡΚΟ και προ μηνός, αναρωτιόντουσαν κιόλας – ω του θράσους –τι έγινε και δίνουν το γήπεδο τους για να προπονηθεί η ΡΟΔΟΣ στην Αθήνα.

Επειδή θεωρούμε πως πολυασχοληθήκαμε με τον Γιορδαμνή και με όσους κρύβονται πίσω από τον τυπάκο αυτό, δηλώνουμε πως ο κόσμος της Ρόδου είναι περήφανος για την πορεία της ομάδας του, περήφανος γιατί η ομάδα βρήκε δρόμο ευθύ χωρίς όλα τα προηγούμενα, που την κρατούσαν έρμαιο των ορέξεων αρπακτικών και όσων προσπαθούσαν να πλήττουν την ΡΟΔΟ για να κάνουν δουλειές. Ας μην ξεχάσουμε ακόμα πως ένας που ήταν πολύ …ΡΟΔΟΣ βρέθηκε επικεφαλής άλλης ομάδας και μάλιστα βασικός πολέμιος της: Για κάποιους τέτοιους, ναι η ΡΟΔΟΣ δεν θα είναι φυσικά λαοφιλής…”

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments