Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Ανακοίνωση της ΑΕ Κατταβιάς

Ανακοίνωση της ΑΕ Κατταβιάς

0
Dodekanisos

Με το τέλος της ποδοσφαιρικής σεζόν ο πρόεδρος της Α.Ε. Κατταβιάς , Ιωάννης Μαυρομάτης και το Δ.Σ. θα ήθελε να ευχαριστήσει το προπονητικό team, Μανώλη Φραντζή και Γιώργο Μυλωνά, τον φροντιστή της ομάδας μας Αποστόλη Χρυσανθάκη και τους ποδοσφαιριστές για την πραγματοποιήση των στόχων της ομάδας μας για άλλη μια χρονιά. Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για την άψογη συνεργασία τον πρόεδρο της Ε.Π.Σ.Δ. Παναγιώτη Διακοφώτη και τους συνεργάτες του. Τον πρόεδρο της τεχνικής επιτροπής Χρυσόστομο Ψέλλα. Τον σύνδεσμο διαιτητών και τον Τ.Ο.Δ., καθώς επίσης τους παρατηρητές αγώνων και τους δημοσιογράφους.

Ακόμη, ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φίλους της ομάδας μας και ιδιαιτέρως στους χορηγούς που για άλλη μια χρονιά ήταν δίπλα μας, καθώς επίσης και τον γιατρό της ομάδας μας Γιάννη Μιχαηλίδη.

Ακόμη, θα θέλαμε να συγχαρούμε την ομάδα της Ιαλυσού για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Γ´ Εθνικής. Την ομάδα του Διαγόρα για την κατάκτηση του κυπέλλου Δωδεκανήσου και του ευχόμαστε καλή τύχη στους αγώνες μπαράζ. Συγχαρητήρια στην ομάδα της Ρόδου για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Ά κατηγορίας και στις ομάδες Α.Ε. Κύπρου, Αναγέννηση Έμπονας και Α.Ε. Λέρου.

Επίσης ευχόμαστε καλή επιτυχία στον Αστέρα Παστίδας, στη Δόξα Καρδάμαινας και Δαμάγητο Θεολόγου στους αγώνες μπαράζ.

Συγχαρητήρια στην ομάδα του Ροδιακού για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Γ´ κατηγορίας και στον Ατρόμητο Διμυλιάς και Ομόνοια Γενναδίου για την άνοδο τους στην Β´ κατηγορία.

Τέλος ευχόμαστε καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα σε όλο τον κόσμο. Καλό καλοκαίρι με υγεία.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments