Ανακοίνωση ΡΟΑ για το τουρνουά VODAFONE

0
tenis vodafone

Ανακοίνωση με αφορμή το τουρνουά που διοργανώνει το προσεχές σαββατοκύριακο υπό την αιγίδα της VODAFONE εξέδωσε ο Ροδιακός Όμιλος Αντισφαίρισης. Αναλυτικά:
«Όταν οικογενειάρχες, επαγγελματίες, μαθητές λυκείου, άτομα που έχουν πραγματικά ανάγκη το Σαββατοκύριακο τους αποδέχονται την πρόσκληση να πάρουν μέρος σε ένα τουρνουά επίδειξη του αθλήματος η μόνη λέξη που έρχεται στα χείλη είναι “ευχαριστώ”.
Πάντα σε συνεννόηση με τη Vodafone ο Ροδιακός ´Ομιλος Αντισφαίρισης επέλεξε να εξαντλήσει την γενναιοδωρία της εταιρείας σε μια ξεχωριστή κατηγορία.
Αναμένουμε από τους διαγωνιζόμενους ανάμεσα στους οποίους πολλοί προπονητές του νησιού να διδάξουν όλους τους παρευρισκόμενους μεγάλους και παιδιά ΗΘΟΣ και την σωστή αθλητική συμπεριφορά . Οι περισσότεροι χορτασμένοι από τίτλους καταρτισμένοι τεχνικά με υψηλού επιπέδου τένις με γνώση της ψυχολογίας και της συγκέντρωσης που απαιτεί το άθλημα ευελπιστούμε να γίνουν το διήμερο 5-6 Νοεμβρίου οι πρεσβευτές του αθλήματος στο νησί . Στα ελαττώματα της φυλής μας ήταν και είναι πάντα η ζήλια και τα πάθη ,στην περίπτωση των ομίλων τένις του νησιού η επανάληψη της ιστορίας δυσκολεύεται να επαληθευτεί . Ένα πνεύμα συνεργασίας και αλληλεγγύης κάνει καθε εκδήλωση επιτυχημένη καθώς στηρίζεται από όλους ,είτε είναι το street Tenis στην Κρεμαστή είτε το beach tennis στην Τσαμπίκα είτε τα τουρνουά των ομίλων jounior ή ενηλίκων. Σε ένα υγιές περιβάλλον με πνεύμα συνεργασίας και συλλογικότητας σε γήπεδα που μπορεί να επισκεφθεί ολόκληρη η οικογένεια με αξιόλογους ανθρώπους που δείχνουν τι σημαίνει fair play και ευγενής άμιλλα η επίσκεψη στο ΡΟΑ στο Καρακονερο αυτό το Σάββατοκυριακο είναι επιβεβλημένη».