Ανακοίνωση ΠΑΕ Ρόδος: “Στο φως οι ψεύτες και οι εμπαθείς”

Άλλη μια ανακοίνωση αναφορικά με τα όσα έχουν συμβεί με την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού εξέδωσε σήμερα η διοίκηση της ΠΑΕ Ρόδος. Αναλυτικά, το κείμενο αναφέρει τα ακόλουθα:
“Στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα και σε αγωγές κατά αυτών που θεώρησαν πως έγιναν παρατυπίες, διατύπωσαν θέσεις περί πλαστότητας κλπ καθώς και αναφορές για την χρήση πλαστών στοιχείων για την εγκυρότητα της ΠΑΕ ΡΟΔΟΣ Θα προχωρήσουν και θα υποβάλουν αύριο οι δικηγόροι μας.

Ακόμη η χρήση του ονόματος ενός από τους ανθρώπους που συνόδευσαν τον πρόεδρο στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού που εκεί δεν είχε γίνει γνωστό το όνομα αλλά κατόπιν στο γραφείο του κ Αυγενάκη, αναδεικνύει από πού …διέρρευσαν οι δήθεν πληροφορίες για τραμπουκισμούς κλπ. Γι αυτές λοιπόν τις διαρροές θα υποβάλουμε μηνυτήρια αναφορά για να γίνει σαφές πως δεν μπορεί η υπαλληλος και ο προισταμενος της να ψεύδονται και να διαρρέουν ψευδείς ειδήσεις χάριν εντυπώσεων! Η αστειότητα φτάνει στο τέλος της! Η ευνομούμενη κοινωνία έχει κανόνες…”

Διαβάστε επίσης:

Επικαιρότητα

Ελεύθερη Πένα

Αθλητικά Νέα

Αφήστε το σχόλιο σας

σχόλιο

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments