Αρχική Ε.Π.Σ. Δωδεκανήσου Ανακοίνωση ενόψει σχολής UEFA C

Ανακοίνωση ενόψει σχολής UEFA C

2
1
Dodekanisos

Ανακοίνωση με αφορμή την σχολή προπονητών UEFA C που θα πραγματοποιηθεί τον Δεκέμβριο, εξέδωσε η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δωδεκανήσου. Ειδικότερα:
«Παρακαλούνται οι υποψήφιοι προπονητές που δήλωσαν συμμετοχή για την πιο πάνω σχολή και δεν έχουν στείλει στην Ε.Π.Σ.Δ. την απόδειξη πληρωμής ,να αποστείλουν μέσω φαξ (22410-22909) ή με email (epsdod@hotmail.com) ή να προσκομίσουν στην γραμματεία της Ένωσης την απόδειξη της τράπεζας μέχρι και την Παρασκευή 17.10.2014 .Μετά την πιο πάνω ημερομηνία όσοι υποψήφιοι δεν φροντίσουν να τακτοποιήσουν την πιο πάνω εκκρεμότητα δεν θα λάβουν μέρος στην σχολή».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Cactus
Cactus
9 years ago

ΟΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ. ΑΥΤΗ Η ΕΠΣΔ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ. ΠΗΡΑΝ ΕΝΩΣΙΑΚΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΠΕΒΑΛΕ Ο ΠΡΩΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ κ. ΠΑΠΑΣ, ΑΠΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΟΝ ΤΡΙΧΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΑΕΡΑ ΣΑΝ ΠΑΙΧΤΗ, ΕΝΩ ΔΕΝ ΠΗΡΑΝ ΦΤΑΚΛΑ- ΣΑΡΡΗ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΜΕΓΑΛΟΙ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ

ΜΠΑΚΑΛΙΣ
ΜΠΑΚΑΛΙΣ
9 years ago

MONO AYTO…..TO OTI ΥΠΟΧΡΕΟΝΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ ΗΛΙΚΙΑΣ 10/11 ΕΤΩΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΔΕΛΤΙΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΔΥΟ Η ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΑΝΤΙΤΗΜΟ 300/200/100 ΕΥΡΩ ΔΕΝ ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ ? ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΛΤΙΟ ΜΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ ΓΙΝΕΣΕ ΠΙΟΝΙ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΟΜΑΔΑΣ – ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΠΟΥ ΤΥΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ 25€ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ!
ΕΛΕΟΣ ΚΥΡΙΟΙ!!!