Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Ανακοίνωση διαμαρτυρίας από την ΑΕ Κατταβιάς

Ανακοίνωση διαμαρτυρίας από την ΑΕ Κατταβιάς

0
Dodekanisos

Ανακοίνωση διαμαρτυρίας για τη διαιτησία του Τάσου Γιαννουκά στο σημερινό παιχνίδι με την ΑΕ Λέρου εξέδωσε η διοίκηση της ΑΕ Κατταβιάς. Αναλυτικά, το πλήρες κείμενο αναφέρει τα ακόλουθα:

“Κύριοι για ακόμα μια φορά, φτάνουμε στο σημείο να εκφράσουμε την αγανάκτηση μας για την διαιτησία μέσα από τα ΜΜΕ, διότι σε οποία παιχνίδια είχαμε παράπονα απευθυνθήκαμε στα αρμόδια όργανα χωρίς όμως να εισακουστούμε.

Μετά τα “εγκλήματα” της κ. Φρατζοπουλου σε περασμένο παιχνίδι όπου αλλοίωσαν το αποτέλεσμα, φτάσαμε στο σημερινό παιχνίδι με την απαράδεκτη διαιτησία του κ. Γιαννουκα, ο οποίος έδειξε τι σκοπούς είχε από το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης.

Η διαιτησία του ήταν με δυο μέτρα και δυο σταθμά καθως γέμισε τους παίχτες μας με αδικαιολόγητες κίτρινες κάρτες.

-Ανύπαρκτο φάουλ το οποιο υπέδειξε προς έκπληξη όλων ο πρώτος βοηθός κ. Χατζημανωλης από το οποίο και προήλθε το πέναλτυ-εφεύρεση του κ. Γιαννουκα.

-Η συμπεριφορά του διαιτητή ήταν ειρωνική και προκλητική με αποκορύφωμα τον διάλογο που άνοιξε με ποδοσφαιριστή μας με φράσεις που δεν μπορούν να ειπωθούν δημόσια.

Κύριοι του ΤΟΔ, μείναμε στις ομάδες 3-4 ρομαντικοί παράγοντες που παλεύουμε κάτω από αντίξοες συνθήκες για την επιβίωση των ομάδων μας.

Μην τους διώξετε και αυτούς.

Είμασταν, είμαστε και θα είμαστε κύριοι απέναντι σας ζητώντας το αυτονόητο, διαιτησίες 50-50.

Θελουμε να είναι πρωταγωνιστές οι ποδοσφαιριστές και όχι οι διαιτητές.

Είναι η πρώτη φορά μετά από 5 χρόνια στην διοίκηση της Α.Ε Κατταβιάς που ζητάμε εξαίρεση διαιτητή από τα παιχνίδια μας”.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments