Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Ανακοίνωση διαμαρτυρίας του Διαγόρα Βατίου

Ανακοίνωση διαμαρτυρίας του Διαγόρα Βατίου

2
3
Dodekanisos

Από τον Διαγόρα Βατίου, πήραμε και δημοσιεύουμε την παρακάτω ανακοίνωση διαμαρτυρίας:
«Σήμερα, Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2014, στη Ρόδο συνεδρίασε εκτάκτως το Δ.Σ. του Διαγόρα Βατίου με μοναδικό θέμα, την απαράδεκτη και προκλητική συμπεριφορά εις βάρος της ομάδας μας του επόπτη Νίκου Διακοφιλιππή στο χθεσινό αγώνα στο Βάτι με την ομάδα των Ιπποτών.
Θέλουμε να καταγγείλουμε σε κάθε αρμόδιο όργανο, όπως είναι η Επιτροπή Διαιτησίας, η Ε.Π.Σ.Δ. καθώς και η κοινή αθλητική γνώμη της Ρόδου, τον αισχρό και απροκάλυπτο που αντιμετώπισε ο εν λόγω επόπτης την ομάδα μας στο συγκεκριμένο παιχνίδι.
Συγκεκριμένα, διαμαρτυρόμαστε έντονα για το ακυρωθέν γκολ που πετύχαμε στο τριακοστό (30) λεπτό, που ακόμη και οι αντίπαλοί μας παραδέχτηκαν ότι ήταν έγκυρο, και προς έκπληξη όλων των παρευρισκομένων ο επόπτης σήκωσε τη σημαία του υποδεικνύοντας άλλο παίκτη μας σε θέση οφσάιντ, οποίος δε συμμετείχε καν στη φάση.
Επιπλέον, από το 1ο λεπτό του παιχνιδιού φάνηκε ότι ο εν λόγω επόπτης ήθελε να κόψει κάθε επιθετική μας προσπάθεια σηκώνοντας συνεχώς τη σημαία του και υποδεικνύοντας τους παίκτες μας ότι βρίσκονται σε θέση οφσάιντ, ενώ τουλάχιστον οι μισές περιπτώσεις ήταν έγκυρες.
Αποκορύφωμα της απαράδεκτης συμπεριφοράς του κ. Διακοφιλιππή, η οποία είχε ως αποτέλεσμα την αλλοίωση του σκορ ήταν στην περίπτωση του γκολ της ομάδας των Ιπποτών, όπου μετά το πλασέ λίγο μέσα στη μεγάλη περιοχή του επιθετικού των Ιπποτών κι ενώ η μπάλα κατευθυνόταν προς την κενή εστία παρενέβη παίκτης των Ιπποτών απ’ όπου σε εμφανή θέση οφσάιντ έσπρωξε την μπάλα από το μισό μέτρο πριν την τελική γραμμή στα δίχτυα.
Οι απαράδεκτες ενέργειες του εν λόγω επόπτη είχαν ως αποτέλεσμα να δημιουργήσουν τεράστιο εκνευρισμό στους ποδοσφαιριστές μας και στο προπονητικό team της ομάδας μας κι έτσι ενώ το σκορ θα μπορούσε να ήταν 2 με 3 -0 στο πρώτο ημίχρονο –βάση της απόδοσης των δύο ομάδων- στο δεύτερο ημίχρονο λίγο έλειψε να χάσουμε το παιχνίδι που θα ήταν εντελώς άδικο για μας.
Όλα αυτά θα μπορούσαμε να τ’ αποδείξουμε και σε όλους εσάς, που δεν ήσασταν παρόντες στο γήπεδο, αλλά δυστυχώς προς έκπληξή μας το συγκεκριμένο site που είχε αναλάβει να καλύψει τον αγώνα μας ενημέρωσε το βράδυ της ίδιας μέρας ότι από λάθος το DVD ήταν κενό.
Σας γνωστοποιούμε ότι μέσα στην προηγούμενη εβδομάδα σε τυχαία συνάντησή μας με τον κ. Τσαγκάρη του ζητήσαμε σε ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός στον ορισμό των διαιτητών.
Επίσης, πριν το παιχνίδι και μετά από πληροφορίες που είχαμε ότι ο επόπτης Διακοφιλιππής θα μας αδικούσε λόγω των πολύ καλών σχέσεων που έχει με παράγοντες των Ιπποτών του επισημάναμε τις ανησυχίες μας και του ζητήσαμε να είναι προσεκτικός και αμερόληπτος στις υποδείξεις του. Δυστυχώς, όμως, οι ανησυχίες και πληροφορίες μας επαληθεύτηκαν για τους λόγους που προαναφέραμε.
Κύριοι υπεύθυνοι, από όποια θέση κι αν βρίσκεστε για το καλό του ποδοσφαίρου στείλτε στα σπίτια τους τα άτομα που είναι ανίκανα να υπηρετήσουν το άθλημα του ποδοσφαίρου με δίκαιο και αμερόληπτο τρόπο. Αφήστε σ’ αυτό το χώρο άτομα με ήθος, γιατί μόνο έτσι το ποδόσφαιρο μπορεί να πάει μπροστά.
Όσον αφορά την ομάδα μας, ο Διαγόρας Βατίου δεν έχει συνηθίσει να δηλώνει την παρουσία του με τέτοιες επιστολές, αλλά μόνο με αξιοπρέπεια και ήθος μέσα στους αγωνιστικούς χώρους, όπως κάνει τα τελευταία τριάντα χρόνια. Δυστυχώς, όμως, η κατάφωρη αδικία εις βάρος της ομάδας μας μας ανάγκασε να προβούμε σ’ αυτήν τη διαμαρτυρία».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Aris
Aris
10 years ago

Έχετε καταντήσει γραφικοί εκεί στο βατι.ειστε άμπαλοι και ανίκανοι να βρίσκεστε στην Α’ κατηγορία και πιάσατε την καραμέλα της διαμαρτυρίας.αντε παλιό κριάρια

MINA
MINA
10 years ago

[quote name=”Aris”]Έχετε καταντήσει γραφικοί εκεί στο βατι.ειστε άμπαλοι και ανίκανοι να βρίσκεστε στην Α’ κατηγορία και πιάσατε την καραμέλα της διαμαρτυρίας.αντε παλιό κριάρια[/quote]
TO BATI EXEI AΠΟΔΕΙΞΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΤΙΜΙΑ, ΤΩΡΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΑΝΕΒΗΚΑΝ ΑΠ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΛΟΓΩ ΨΥΛΛΑΚΗ ΣΤΗΝΟΥΝ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΠΑΤΖΗΔΕΣ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΑΡΙΑ